RTÜK'ten bölgesel yayın ihalesi!

Bölgesel Karasal Sayısal Televizyon Yayın Lisansı Sıralama İhalesi 29-30 Nisan, 2-3 Mayıs 2013 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Google Haberlere Abone ol
RTÜK'ten bölgesel yayın ihalesi!

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Bölgesel (T2) Karasal Sayısal Televizyon Yayın Lisansı Sıralama İhalesi 29-30 Nisan, 2-3 Mayıs tarihlerinde, Ankara’da Bilkent Otel’de gerçekleştirilecek.



Bölgelere göre 7 sıralama ihalesi yapılacak. 29 Nisan 2013 Pazartesi günü saat 10.30’daki ilk ihalede Marmara Bölgesinde 4 adet standart çözünürlüklü yayın tekniği ile genel türde bölgesel televizyon yayın lisansı (T2) için yeterlilik belgesi verilen kuruluşların teklifleri alınacak. 



30 Nisan 2013 Salı günü saat 10.30’da Karadeniz Bölgesinde ve 2 Mayıs 2013 Perşembe günü saat 10.30’da Ege Bölgesinde dörder adet standart çözünürlüklü yayın tekniği ile genel türde bölgesel televizyon yayın lisansı (T2) için yeterlilik belgesi verilen kuruluşların teklifleri alınacak. 



3 Mayıs 2013 Cuma günü saat 10.00’da İç Anadolu, saat 14.00’de Doğu Anadolu, saat 15.30’da Güneydoğu Anadolu ve saat 17.00’de Akdeniz Bölgelerinde dörder adet standart çözünürlüklü yayın tekniği ile genel türde bölgesel televizyon yayın lisansı (T2) için yeterlilik belgesi verilen kuruluşların teklifleri alınacak. 



İhaleye yalnızca Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'ndan yeterlilik belgesi alan yayın kuruluşları katılabilecek. Üst Kurul tarafından, Marmara Bölgesi için 13, Karadeniz ve Ege Bölgeleri için 7’şer, İç Anadolu, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri için 2’şer Akdeniz Bölgesi için 4 kuruluşa yeterlilik belgesi verildi. Söz konusu kuruluşların listesi www.rtuk.org.tr adresindeki RTÜK Web Sitesinin, “Karasal Sayısal Televizyon Yayın Lisansı Başvurusu-Sırlama İhalesi İşlemleri” başlıklı bölümünde yayımlanıyor.



Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Karasal Yayın ve Sıralama İhalesi Usul ve Esasları Hakkında Yönetmeliğinin 20. maddesi gereğince sıralama ihalesi açık teklif usulüyle yapılacak ve ihale sonunda kuruluşlar en yüksek artırımı teklif eden kuruluş birinci sırada olacak şekilde, tekliflerin yüksekliğine göre en düşük teklifi veren kuruluşa kadar sıralanacak. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin