RTÜK daire satıyor! İşte fiyatlar!

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, mülkiyeti kendisine ait İstanbul'un Beykoz İlçesindeki bir binada bulunan 2 daireyi satışa çıkardı.

Google Haberlere Abone ol
RTÜK daire satıyor! İşte fiyatlar!

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), mülkiyeti kendisine ait İstanbul'un Beykoz İlçesindeki bir binada bulunan 2 adet daireyi her birinin muhammen bedeli 1 milyon 958 bin TL'den satışa çıkardı.



RTÜK'ün gayrimenkul satış ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, RTÜK'ün mülkiyetinde bulunan İstanbul!un, Beykoz İlçesi, Kanlıca Mahallesi, Halide Edip Adıvar Caddesi, Kartal Yuvası Apartmanı, Numara 52 adresindeki 3 ve 4 numaralı iki adet konut; kapalı teklif usulü artırma suretiyle ihale dokümanında belirtilen kayıt ve şartlarda peşin bedelle satışa çıkartıldı.



Her biri 178 metrekare olan daireler için istenilen muhammen bedel ise, daire başına 1 milyon 958 bin TL olarak belirlendi. 



Satışa konu gayrimenkullerin satış ihalesi, 22 Mayıs 2013 Çarşamba günü saat 14:00'da RTÜK'ün merkez hizmet binasında yapılacak.



İstekliler satın almayı düşündükleri konutun muhammen bedelinin yüzde 3'ü oranında geçici teminat verecekler. Satışı yapılacak konutlar, ihale tarihine kadar her gün 10.00 ile 16.00 saatleri arası görülebilecek. İstekliler, teklif mektuplarını ihale günü saat 14:00'a kadar sıra numaralı alındılar karşılığında Taşınmaz Mal Satış İhale Komisyon Başkanlığına teslim edecekler. Bu saatten sonra verilen teklifler kabul edilmeyecek ve açılmaksızın iade edilecek. Teklifler iadeli taahhütlü olarak da gönderilebilecek. Posta ile gönderilecek tekliflerin ihale günü saat 14:00'a kadar Taşınmaz Mal Satış İhale Komisyonu Başkanlığına ulaşması şart olacak. ANKA


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin