RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'den Camdaki Kız açıklaması

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Kanal D'de ekrana getirilen Camdaki Kız dizisi yapımcılarının RTÜK'ün yaptığı tüm uyarıları dikkate almadığını belirtti. Ebubekir Şahin, Camdaki Kız'ın daha yakından takip edileceğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'den Camdaki Kız açıklaması

Başrollerinde Feyyaz Yiğit, Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Selma Ergenç, Enis Arıkan, Devrim Yakut ve Tamer Levent'in başrollerini paylaştığı Camdaki Kız dizisi tepkileri üzerine çekmeye devam ediyor. Yasak aşkın yer aldığı fragmanın ardından izleyici tarafından RTÜK'e şikayet yağdı.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, RTÜK'ün uyarılarını dikkate almayan tüm yapımları daha yakından takip etmeye başladıklarını bildirdi.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Vatandaşlarımızın da yoğun tepkisini çeken Camdaki Kız dizisinin yayıncısı başta olmak üzere Üst Kurulumuzun bugüne kadarki uyarılarını dikkate almayan tüm yapımları daha yakından takip etmeye başladık" dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin