RPR Medya'ya 2 yeni marka

İletişim danışmanlığı yapan şirket 2 markayla daha anlaştı.

Google Haberlere Abone ol
RPR Medya'ya 2 yeni marka

Başkent Ankara başta olmak üzere Türkiye’nin farklı illerinde faaliyet gösteren firmalara iletişim danışmanlığı hizmeti veren RPR Medya A.Ş müşteri portföyünü genişletti.



RPR Medya AŞ, Uluslararası Enerji Ekonomi Birliği (IAEE) ve Uran Holding Ankara Konut Projeleri ile çalışmaya başladı.



Ankara'da Ankapark, Ak Saray, yeni yapılan alışveriş merkezleri ile Anadolu Bulvarı’nda konut projelerine imza atan RPR Medya Ankara’nın önemli marka değerlerinden biri olan Uran Holding’in, Ankara’daki konut projelerinin iletişim çalışmalarını da yürütecek.



IAEE’nin de iletişim danışmanı RPR Medya oldu



Enerji ekonomisi alanında çalışan akademisyen ve profesyonelleri bir çatı altında toplayarak enerji sektörü ile ilgili politikalara yön veren Uluslararası Enerji Ekonomisi Birliği (IAEE)'nin iletişim çalışmalarını bundan böyle RPR Medya yönetecek.



4 bin 500'den fazla üyesi ile global anlamda enerji ekonomisi alanındaki en köklü ve en büyük birlik konumunda olan IAEE, her yıl çok sayıda hem yerel, hem de Latin Amerika, Avrupa, Asya gibi kıtasal bölgelerde konferanslar düzenliyor.



RPR Medya, MCI Türkiye, Besa Grup, Elit Yapı, Uzaltaş AŞ, OP Grup, Lema Grup, Ofis Tekin, LTS Teknoloji Grup, İTO Yatırım, BRN Yatak, ASİAD, Taurus AVM, MTL Organizasyon, Mebuskent ve Barışkent-BA Grup gibi seçkin kuruluşlara iletişim danışmanlığı yapıyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin