Rozetini Kılıçdaroğlu taktı: AK Partili eski vekil CHP'ye katıldı

AK Parti 22’nci dönem Ağrı Milletvekili Naci Aslan CHP’ye katıldı. Aslan’ın rozetini CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu taktı.

Google Haberlere Abone ol
Rozetini Kılıçdaroğlu taktı: AK Partili eski vekil CHP'ye katıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimi’nden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın kurduğu ve yönettiği Doğu Masası çalışmaları kapsamında partisine katılan, 22’nci Dönem AK Parti Ağrı Milletvekili Naci Aslan’a rozetini taktı.

KILIÇDAROĞLU MAKAMINDA ASLAN’A PARTİ ROZETİNİ TAKTI
Gazete Duvar'ın aktardığına göre Kılıçdaroğlu’nun Ağrı ziyaretinin ardından, bu ilden partiye katılımlar arttı. 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti Doğubayazıt Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Eryılmaz’ın ardından 22’nci Dönem AK Parti Ağrı Milletvekili Naci Aslan da Cumhuriyet Halk Partisi’ne katıldı.

Naci Aslan 22’nci Dönemde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Ağrı milletvekili olarak seçilmiş, 2005 yılında ise AK Parti’ye katılmıştı. Naci Aslan Sosyal Demokrasi Partisi (SODEP), Sosyaldemokrat Halkçı Parti (SHP) ve Cumhuriyet Halk Partisi’nde il başkanlığı görevinde de bulunmuştu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Merkez binasındaki makamında Naci Aslan’a rozetini takarken, Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimi’nden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ile Parti Meclisi Üyesi ve Doğu Masası Koordinatörü Devrim Barış Çelik de eşlik etti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin