Romanyalı popçu Türk bayraklı tişörtü giydi ve...

Dünyaca ünlü şarkıcı Inna, Türkiye'ye ziyarette bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Romanyalı popçu Türk bayraklı tişörtü giydi ve...

Romanyalı şarkıcı Inna, Türk bayraklı tişört giydi EXPO 2016'ya ağaç dikti.



Romanya'nın dünyaca ünlü pop şarkıcısı Inna, Türk bayraklı tişört giyip, EXPO 2016 Antalya Alanı'na 'Çitlembik' ağacı dikti. Romanya'nın EXPO'ya katılması için, "Elimden geleni yaparım, söyleyin ne yapmalıyım?" diyen ünlü popçu, proje sunumu yapan EXPO ekibine toplantı salonunda mini bir konser vererek teşekkür etti.



Romanyalı popçu Türk bayraklı tişörtü giydi ve...



'In Your Eyes', 'Diggy Down' şarkılarıyla dünyada tanınan Romanyalı popçu İnna, konser için geldiği Antalya’da kendine ulaştırılan EXPO 2016 Antalya dosyasını inceleyip, ünlüler ormanına ağaç dikmeyi kabul etti. Aksu İlçesi'ne gelen 29 yaşındaki popçu, araçtan Türk bayraklı tişörtü ile inip EXPO 2016 Antalya Ajansı çalışanlarına sürpriz yaptı. EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreter Yardımcısı Mücahit Şengül tarafından karşılanan Inna, "Burada olduğum için çok mutluyum" derken EXPO 2016'nın maskotları Ece-Efe ile çak çak yaptı.



Yönetim binasına geçen Romanyalı şarkıcı, ikramlar arasında baklavayı görünce, Türkçe, "Baklava, teşekkür ederim" diyerek proje ve yapım işleri direktörlüğünün bin 121 dönümlük alanda yapılacak çalışmaların sunumunu izledi.



Romanyalı popçu Türk bayraklı tişörtü giydi ve... - Resim : 2



Beş gün önce Japonya'dan geldiğini söyleyen Inna, EXPO ekibine sürpriz yapıp gitaristini çağırdı ve "Bu benim en favori şarkılarımdan biri" deyip canlı performans sergiledi. Inna'nın EXPO ekibine mini teşekkür konseri büyük ilgi gördü. Ünlü popçu daha sonra Genel Sekreter Yardımcısı Mücahit Şengül ile birlikte sergi alanına geçti.



Kendisi için ayrılan alana maskotlar Ece-Efe'nin de katılımıyla 'Çitlembik' (Celtis australis) ağacı diken İInna, isim tabelasını ağacın gövdesine bağlayıp can suyu verdi.



Kendisinin doğayı sevdiğini söyleyen Inna, "Böylesine büyük bir projeye davet edildiğim için çok mutluyum. Türkiye benim çok sevdiğim bir ülke, Türklerin de beni çok sevdiğini görüyorum" dedi. Ünlü popçu, şöyle konuştu:



"Bütün projeden çok etkilendim. EXPO hazır olduğunda ve açıldığında da burada olmayı çok isterim. Romanya belki resmi olarak EXPO'ya katılmayacak olabilir ama inanıyorum ki Romanya'dan çok sayıda insan bu büyük ve güzel projeyi görmek için gelecektir. Aralarında benim arkadaşlarımın da olduğu çok sayıda Romanya vatandaşı tatilini geçirmek için Türkiye'ye ve Antalya’ya geliyor."



Inna daha sonra kameraya dönüp, "Buradaki bütün ekiple birlikte onları buraya davet ediyorum. Çünkü Türk insanları gerçekten çok güzel. 23 Nisan’da açılıyor. Bende buraya ağaç diktim. Gelin" dedi.



Romanyalı ünlü popçuya EXPO 2016 sembolü şakayık ile çeşitli hediyeler takdim edildi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin