Rocker Mert Fırat! Yeni filminin fragmanı ve afişi yayınlandı

'Bir Varmış Bir Yokmuş' filminin afişi ve fragmanı görücüye çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Rocker Mert Fırat! Yeni filminin fragmanı ve afişi yayınlandı

'Başka Dilde Aşk', 'Atlıkarınca' ve 'Erkek Tarafı' gibi filmlere imza atan İlksen Başarır ve Mert Fırat'ın yeni filmleri 'Bir Varmış Bir Yokmuş'un fragmanı ve vizyon afişi yayınlandı. 



6 Mart'ta sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanan filmin geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragmanı sosyal medyada dikkat çekti.

 

Mert Fırat'ın rock müzisyeni Ozan karakterini, Melisa Sözen'in ise anaokulu öğretmeni Nehir'i canlandırdığı filmde Bubituzak grubu imzalı şarkılar yer aldı.



"Mert Fırat rocker oldu! Yeni filminin fragmanı yayınlandı" Galerisine Göz At



Grup tarafından film için bestelenen şarkıların hepsini kendisi seslendiren Mert Fırat, 'Bir Varmış Bir Yokmuş' filmine özel profesyonel bir ekiple stüdyoya girip şarkıları okudu.

 

Duyduğu bir şarkının peşine düşen Nehir ile şarkıyı yapan Ozan'ın tüm zorluklara rağmen bitirmeyi başaramadıkları aşklarının hikayesinin anlatıldığı filmin başrollerinde Mert Fırat ve Melisa Sözen yer alırken onlara Hare Sürel, Mustafa Uzunyılmaz, Judith Lieberman, Derya Durmaz, Onur Şirin, Anıl Altınöz ve Göktay Tosun eşlik ediyorlar.

 

Gnctrkcll sponsorluğunda, Film ve Nu Look Production'ın yapımcılığında gerçekleştirilen 'Bir Varmış Bir Yokmuş'un görüntü yönetmenliğini Emre Tanyıldız yaparken, özgün müzikleri Bubituzak grubu üstleniyor.



Rocker Mert Fırat! Yeni filminin fragmanı ve afişi yayınlandı



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin