'Rockçı İmam' Ahmet Muhsin Tüzer görevinden ihraç edilmesinin arkasındaki gizli eli açıkladı! Diyanet İşleri Başkanlığı'na sert çıktı

Medyatava TV Gündem programına konuk olan 'Rockçı İmam' olarak tanınan Ahmet Muhsin Tüzer mesleğe dönebilmesi için verdiği hukuki mücadele sürecini aktardı. İmamlık yaptığı sırada tasavvuf ve rock müziğini sentezleyerek konserler veren albüm yapan Tüzer görevinden ihraç edilmişti. Severek yaptığı imamlık görevine iadesini isteyen Tüzer Türkiye'de açtığı davalardan sonuç alamayınca son olarak AİHM'e başvurdu.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel 'Rockçı İmam' Ahmet Muhsin Tüzer görevinden ihraç edilmesinin arkasındaki gizli eli açıkladı! Diyanet İşleri Başkanlığı'na sert çıktı

'Rockçı İmam' olarak tanınan Ahmet Muhsin Tüzer Medyatava TV Gündem programına konuk oldu ve özlediği mesleği imamlığa dönebilmek adına verdiği hukuki mücadeleyi anlattı. Antalya'da görev yaparken tasavvuf ve rock müziğini sentezleyerek konserler veren albüm yapan Tüzer imamlık görevinden alınmıştı. 

Severek yaptığı mesleğine geri dönebilmek için uzun süredir mücadele veren Tüzer Türkiye'de açtığı davalardan sonuç alamadı. Son olarak Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne başvurdu. Tüzer durumu "Nedense Türk mahkemelerinin bana karşı tutumu çok düşündürücü. Sanki oyunu baştan belirlemişler, ben ne yapsam ne etsem kazanma şansımın olmadığını ben bu deneyimlerden sonra acı bir şekilde öğrenmiş oldum" sözleriyle ifade etti.

AİHM'den çıkacak kararın olumlu olacağı yönünde inancı olduğunu belirten Tüzer dönüşünün muhteşem olacağının altını çizdi. Bu yaşananların ve Diyanet'in kararlarının arkasındaki gizli eli ise çarpıcı açıklamalarıyla dile getirdi. İşte o açıklama:

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin