Robbie Williams sahnede büyüledi: Türk tasarımcıdan dünya yıldızına özel kimono

Türkiye’de ilk konserini Bodrum’da veren dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Robbie Williams gece boyunca kendisini izlemeye gelenlere masal gibi bir gece yaşattı. İngiltere’nin en önemli moda akademisinde burslu olarak eğitim alan ilk Türk tasarımcı Ece Fenerci Kartal, Robbie Williams ve ailesine çok özel bir kimono hediye etti.

Robbie Williams sahnede büyüledi: Türk tasarımcıdan dünya yıldızına özel kimono

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Robbie Williams, Türkiye’deki ilk konserini Bodrum’da verdi. Kendisini izlemeye gelen 2 bin 500 kişiye unutulmaz bir gece yaşatan Robbie Williams, muhteşem gecenin son şarkısını ise Türk eşi Ayda Field Williams ve onun 9 yıl önce aynı gün, 17 Ağustos’ta vefat eden babasına ithaf etti.

Robbie Williams sahnede büyüledi: Türk tasarımcıdan dünya yıldızına özel kimono


Hayatının en mutlu döneminde olduğunu söyleyen Williams, sahneden eşini görüntülü olarak aradı ve son şarkısı “Angels”ı dinletti. Williams “Eşimin en sevdiğim özelliklerinin Türk’lüğünden geldiğini fark ediyorum ve bu nedenle Türkleri çok seviyorum” dedi.

TÜRK TASARIMCIDAN ÖZEL HEDİYE

Robbie Williams için Türk tasarımcı Ece Fenerci Kartal, Lujo işbirliği ile ünlü şarkıcı ve ailesi için çok özel bir hediye hazırladı. Ünlü sanatçının dövmelerinden esinlenerek özel bir tasarıma imza atan

Rawolution markasının kurucularından Ece Fenerci Kartal, konser öncesi Williams, eşi ve 4 çocuğu için hazırladığı kimonoları hediye etti.

Robbie Williams sahnede büyüledi: Türk tasarımcıdan dünya yıldızına özel kimono - Resim : 2

İngiltere’nin en önemli moda akademilerinden biri olan London College of Fashion’da başarı bursu ile eğitim alan tek Türk modacı olan Ece Fenerci Kartal, kurucusu olduğu Rawolution markasının ilk özel tasarımını Robbie Williams’a yaptığını söyledi. Kartal, “Robbie Williams şarkılarıyla gençlik yıllarım geçtikten sonra kulağımda tekrar onun şarkılarıyla tüylerim diken diken geçen bu yaratım süreci beni çok heyecanlandırdı, konserde de binlerce kişiyle birlikte yıllardır özlemini duyduğumuz eğlenmek nedir bizzat yaşadık” ifadelerini kullandı.

KOLUNDAKİ DÖVMENİN DETAYLARI

Bodrum’daki Lujo Otel’deki konsere gelen 2 bin 500 kişiye unutulmaz bir gece yaşatan Robbie Williams’a özel hazırlanan kimononun öyküsünü anlatan Rawolution markası kurucuları Ece Fenerci Kartal ve Cüneyt Kartal şu detayları aktardı: “Williams’ın hoşlandıkları ve hayat mottoları üzerinden yola çıktık. Çünkü biz bu markayı kurarken de attığımız her adımda empati odağında yaratmak ilk kuralımızdı.

Robbie Williams’a tasarım yaparken de onun kolundaki aslan dövmesini her giysisinde, iç çamaşırlarında dahi kullandığını farkettik. Ona özel bir aslan desen hazırladık ve parlamayı da çok sevdiğini bildiğimizden ön bedenine tamamen el yapımı taş işlemeleri uygulandı. Güçlü ve sıra dışı duruşunu bildiğimizden bu işlemeleri de çapraz bir vücut kemeri görünümünde tasarladık” dedi.

Robbie Williams sahnede büyüledi: Türk tasarımcıdan dünya yıldızına özel kimono - Resim : 3

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin