Rizespor 2-2 Beşiktaş MAÇ ÖZETİ İZLE

Süper Lig'in 20. haftasında Çaykur Rizespor, Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmada Rizespor'dan Gökhan Gönül ile Beşiktaş'dan eMontero kırmızı kart gördü.

Google Haberlere Abone ol
Rizespor 2-2 Beşiktaş MAÇ ÖZETİ İZLE

Rizespor’da Gökhan Gönül, 86. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. Beşiktaş’ta Montero, 86. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.

Emirhan İlkhan, Beşiktaş formasıyla ilk 11’de başladığı ilk maçta golünü attı. 60'ta Beşiktaş yeniden öne geçti. Rizespor 68'de Pohjanpalo ile yeniden skoru eşitledi.

26'da Batshuayi'nin penaltıdan attığı golle Beşiktaş, deplasmanda öne geçti. Rizespor, 56'da Pohjanpalo ile skoru eşitledi.

Rize deplasmanına 19 kişilik kadroyla gelen Beşiktaş’ta son dakika gelişmesiyle birlikte toplamda 16 oyuncu takımlarını yalnız bıraktı.

Siyah beyazlı ekip, rakibine karşı bu akşam sahaya altyapı oyuncuları ağırlıklı bir kadroyla çıktı. Siyah-beyazlılarda kadro dışı olan N’Sakala, Lens, Ljajic ve Douglas, sakatlıkları bulunan kaleci Mert Günok ile N'Koudou, üst solunum yolu enfeksiyonu geçiren Can Bozdoğan ile temaslı olduğu için karantinada bulunan Mehmet Topal, Rize deplasmanında yer almıyor. Koronavirüs testleri pozitif sonuçlanan Oğuzhan Özyakup, Mralem Pjanic, Cycle Larin, Teixeirea, Kenan Karaman, Rachid Ghezzal ile Atiba Hutchinson bu akşamki müsabakada yer almıyor. Öte yandan kamp kadrosunda yer alan ve Rize’ye getirilen Salih Uçan, maça saatler kala sindirim sistemi rahatsızlığı geçirdiği için kadrodan çıkarıldı.

ÖZET İZLE

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin