Rıza Kocaoğlu’nun yeni aşkı kısa sürdü!

Son dönemde “Çukur” dizisinde canlandırdığı Aliço karakteriyle seyirci karşısına çıkan Rıza Kocaoğlu'nun bir aşk ilişkisi daha kısa sürdü.

Google Haberlere Abone ol
Rıza Kocaoğlu’nun yeni aşkı kısa sürdü!

Önceki yaz Hande Subaşı'yla Bodrum'da yaz aşkı yaşayan Rıza Kocaoğlu, İstanbul'a dönüşünde güzel oyuncudan ayrılmış, eski sevgilisi Eylül Su Sapan'a geri dönmüştü. Tekrar barıştığı eski aşkıyla beraberliği de geçen yaz başında biten Kocaoğlu, yönetmen Uluç Bayraktar ve arkadaşlarıyla gittiği Çeşme tatilinde Begüm Birgören ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Ekim ayında bu kez “İçerde” dizisindeki rol arkadaşı Damla Colbay'la Cihangir'de baş başa yemek yerken görüntülenen oyuncu, son olarak geçen şubat ayında şarkıcı ve oyuncu Zeynep Bastık'la sevgili olmuştu.



Rıza Kocaoğlu’nun yeni aşkı kısa sürdü!



Zeynep Bastık'ın Rıza Kocaoğlu'nun eski sevgilileri Hande Subaşı ve Begüm Birgören'in yakın arkadaşı olması ise şaşkınlık yaratmıştı. Rıza Kocaoğlu ile Zeynep Bastık aşkı, ilk olarak ünlü oyuncu Burak Deniz'in Cağaoğlu Hamamı’nda yapılan doğum günü partisinde belgelenmişti. İkili, mart sonunda ise Rıza Kocaoğlu'nun Nişantaşı'nda 39. yaş gününü kutladığı parti çıkışı  ilk kez el ele kameralara takılmıştı. Beraber sosyal medyadan aşk dolu pozlar da paylaşan çiftin geçen günlerde ayrıldığı öğrenildi. Zeynep Bastık'ın yakın çevresi ihanet yüzünden çiftin yollarını ayırdığını söylerken ikili birbirini sosyal medyadan da sildi. Öte yandan fanatik Göztepe taraftarı olan Rıza Kocaoğlu, son olarak Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz'in basın toplantısında yaptığı hareket nedeniyle büyük tepki toplamış ve adına sosyal medyada #özürdilerızakocaoğlu etiketi açılmıştı.



 



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin