Rıza Çalımbay, Sakaryaspor maçında genç oyuncusuna hayran kaldı: Gayet iyiydi ve daha da iyi olacak. Onda potansiyel var

Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın anısına oynanan özel maçta Beşiktaş, Sakaryaspor'u 2-1 mağlup etti. Mücadele sonrası Rıza Çalımbay, "Emrecan’ı ben ilk kez seyrediyorum. Daha ilk kez oynatıyoruz maçta. Gayet iyiydi ve daha da iyi olacak. Onda potansiyel var. " dedi.

Google Haberlere Abone ol
Rıza Çalımbay, Sakaryaspor maçında genç oyuncusuna hayran kaldı: Gayet iyiydi ve daha da iyi olacak. Onda potansiyel var
Anadolu Ajansı

Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın anısına oynanan özel maçta Beşiktaş, Sakaryaspor'u 2-1 mağlup etti.

Sakarya Atatürk Stadı'nda oynanan mücadelenin ardından değerlendirmelerde bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Her şeyden önce beraber çok güzel günler yaşadığımız Süleyman Seba, özellikle benim başkanımdı, onunla çok şampiyonluklar yaşadık. Allah rahmet eylesin tekrar. Ben hazırlık maçı ararken yönetime, ‘Bu maçı başkanımızın anısına Sakaryaspor’la oynayalım’ diye söyledim. Gayet de iyi oldu. Hem başkanımızı andık, hem de çok güzel bir hazırlık maçı yaptık. Gerçekten taraftarın da gelmesiyle müthiş bir maç oldu. Özellikle ilk yarı bizim için çok değerliydi. Sonrasında zaten hem altyapıdan gelen arkadaşlarımıza baktık, hem de maç eksiği olan arkadaşlarımızı oynattık. Onlar da gayet iyi şekilde oynadılar. Bizim için önemliydi. Antalya’ya gidemediğimiz için mutlaka böyle bir maç yapmamız gerekiyordu. Bunu da Sakarya ile yaptık. Her açıdan da mükemmel geçti. Sakarya camiasının tamamına çok teşekkür ediyoruz" dedi.

''EMRECAN'DA POTANSİYEL VAR''

Basın mensuplarının Emrecan Bulut hakkındaki sorusunu da yanıtlayan Çalımbay, “Emrecan’ı ben ilk kez seyrediyorum. Daha ilk kez oynatıyoruz maçta. Gayet iyiydi ve daha da iyi olacak. Onda potansiyel var. Biz de onu daha iyi duruma getirmek için her şeyi yapacağız” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin