Rıza Çalımbay izin verdi, transfer görüşmeleri başladı. Beşiktaş'ta bir devir sona eriyor

Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle eski günlerinden çok uzakta olan Rachid Ghezzal hakkında Beşiktaş kararını verdi. Rıza Çalımbay, Cezayirli isim Rachid Ghezzal'ın Ocak ayında takımdan ayrılmasını verip, transfer görüşmelerine başlayabileceğini yıldız oyuncuya iletti.

Google Haberlere Abone ol
Rıza Çalımbay izin verdi, transfer görüşmeleri başladı. Beşiktaş'ta bir devir sona eriyor
Anadolu Ajansı

Rıza Çalımbay'ın gelişiyle toparlanma sinyalleri veren Beşiktaş'ta Cezayirli isim Rachid Ghezzal hakkında yaşanan sıcak gelişme oldukça dikkat çekti.

Şampiyonluğa uzanılan 2020-2021 sezonunda attığı goller ve yaptığı asistlerle kazanılan kupada büyük pay sahibi olan ancak son yıllarda yaşadığı sakatlıklar nedeniyle eski günlerinden çok uzakta olan Rachid Ghezzal, Beşiktaş kariyerinin sonuna geldi.

Milli aradan önce son oynanan Başakşehir maçında 41. dakikada oyuna dahil olmasına rağmen sakatlanıp maçın ikinci yarısında görev alamayan Rachid Ghezzal'ın yaşadığı sakatlıklar nedeniyle futbolu bırakabileceği de geçtiğimiz günlerde iddia edilmişti. Rıza Çalımbay, Rachid Ghezzal ile görüşerek takımda kendisini düşünmediğini ve devre arasındaki dönemde  transfer görüşmesi yapabileceğini Cezayirli oyuncuya iletti.

Bu sezon 11 maçta görev alan Rachid Ghezzal takımına 1 gol ve 3 asistle katkı verdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin