Rıza Çalımbay iki ismi transfer için ikna etti. Beşiktaş'ı uçurmaya geliyorlar

Beşiktaş kariyerine galibiyetle başlayan Rıza Çalımbay'ın takıma katmak istediği iki isim ortaya çıktı. Rıza Çalımbay, CSKA Sofya'da forma giyen orta saha Tobias Heintz ve Botev Plovdiv'in golcüsü Antoine Baroan ile hücum hattını güçlendirmek istiyor.

Google Haberlere Abone ol
Rıza Çalımbay iki ismi transfer için ikna etti. Beşiktaş'ı uçurmaya geliyorlar
Anadolu Ajansı

18 yıl sonra Beşiktaş'ın başında ilk maçına çıkan Rıza Çalımbay zorlu Başakşehir engelini tek golle geçerek siyah-beyazlı takımda yeni kariyerine galibiyetle başladı.

Başakşehir maçının ardından takıma katılacak isimler hakkında ipucu veren Rıza Çalımbay, ''Bulgaristan’da iki iyi oyuncu bulduk, bakacağız” ifadelerini kullanmıştı. Rıza Çalımbay'ın kast ettiği isimler çok geçmeden ortaya çıktı ve Beşiktaş'a kazandırmak istediği oyuncuların Tobias Heintz ve Antoine Baroan olduğu öğrenildi.

CSKA Sofya'da forma giyen Tobias Heintz'ın asıl pozisyonu orta saha olmasına rağmen hem sağ hem de sol kanatta forma giyebiliyor. Norveç asıllı futbolcu 2023 yılında Hacken'den CSKA Sofya'ya transfer oldu ve CSKA Sofya formasıyla 37 maça çıkıp 6 gol-7 asistlik performans sergiledi.

ANTONIE BAROAN TAM BİR GOL MAKİNASI

Rıza Çalımbay'ın istediği bir başka isim olan Antoine Baroan ise attığı gollerle deyim yerindeyse Bulgaristan'a damga vuruyor. 23 yaşındaki genç forvet Fransız ekibi Niort'un altyapısından yetiştikten sonra 2021 yılında Bulgaristan'ın Botev Plovdiv takımına adım attı. Bu sezon 10 maçta görev alan Antoine Baroan 10 maçta 8 gol ve 3 asistlik performans sergileyerek lige damga vurdu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin