Rıza Çalımbay, Galatasaray maçı öncesi çılgına döndü! Ali Şansalan'ın kararlarına ateş püskürdü

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Sivasspor sahasında Kasımpaşa'ya 2-1 mağlup oldu. Önümüzdeki hafta Galatasaray ile karşılaşacak olan Yiğidolar'da Goutas, Günay Güvenç ve Erdoğan Yeşilyurt cezalı duruma düştü. Rıza Çalımbay maçın hakemi Ali Şansalan'a kararlarından dolayı tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Rıza Çalımbay, Galatasaray maçı öncesi çılgına döndü! Ali Şansalan'ın kararlarına ateş püskürdü

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Sivasspor ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi.

İlk yarısında gol sesi çıkmayan mücadeleyi Kasımpaşa ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-1 kazanarak ligde kalma adına çok önemli 3 puanı hanesine yazdırdı.

Kasımpaşa'ya galibiyeti getiren golleri Ben Ouanes ve Fall atarken, Sivasspor'un tek golü 2006 doğumlu Emre Gökay'dan geldi.

RIZA ÇALIMBAY'DAN MAÇ SONU SİTEM

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Kasımpaşa maçı sonrası hem karşılaşmayı değerlendirdi hem Galatasaray maçını yorumladı.

Çalımbay, "Hakem Ali Şansalan'a tepkimiz, kartlar nedeniyle! Hemen lap diye kartları gösterdi. Bugün hakeme tepki göstermemizin sebeplerinden biri de buydu. 10 oyuncumuz sınırdaydı, gereksiz kartlar vardı. Sıkıntılı bir maç yönetti. 3 oyuncumuz Galatasaray maçı öncesi cezalı duruma düştü, yapacak bir şey yok. İki sakat futbolcumuz var. Galatasaray maçına çok büyük eksiklerle çıkacağız'' dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin