Rıza Çalımbay bu transferle Talisca'yı unutturacak. Beşiktaş forması giymek için sabırsızlanıyor

Devre arası transfer döneminde Beşiktaş'ı güçlendirmenin yollarını arayan Rıza Çalımbay, Isco ismi üzerinde yoğunlaştı. Real Betis'te forma giyen ancak kariyerini başka bir takımda sürdürmek isteyen Isco'nun, Rıza Çalımbay ile görüştükten sonra Beşiktaş formasını giymeye hazır olduğu iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Rıza Çalımbay bu transferle Talisca'yı unutturacak. Beşiktaş forması giymek için sabırsızlanıyor
Anadolu Ajansı

Beşiktaş'ın teknik direktörlüğüne geldikten sonra iki maçta iki galibiyet alan Rıza Çalımbay devre arasında kadrosunu güçlendirme adına ilk transferi 10 numara bölgesine yapacak.

Takımda yaratıcılık konusunda kaliteli bir ayak sıkıntısı olduğunu tespit eden Rıza Çalımbay bu sorunu dokuz sezon Real Madrid forması giyen Isco ile çözmeyi planlıyor. Kariyerini Real Betis'te sürdüren ancak yeni bir sayfa açmaya hazırlanan Isco ile görüşen Rıza Çalımbay, İspanyol yıldızdan olumlu yanıt aldı.

Sezon içinde Anderson Talisca'nın ismi sık sık anılsa da Rıza Çalımbay'ın oynatmak istediği oyun sistemine Isco'nun daha çok uyacağı ve 31 yaşındaki ismi kesinlikle devre arasında kadroda görmek istediği öğrenildi.

İspanya Milli Takım formasını da 38 kez giymiş olan Isco bu sezon çıktığı 18 maçta 3 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin