Rıza Çalımbay aklına girdi, milli yıldız Fenerbahçe'yi reddedip Beşiktaş'ı tercih etti

Devre arası transfer döneminde takımı güçlendirmek isteyen Beşiktaş, Fenerbahçe'nin de transfer listesinde olan Çağlar Söyüncü'yü gündemine aldı. Rıza Çalımbay, Çağlar Söyüncü ile görüşerek milli yıldızı transfere ve imzaya ikna etti.

Google Haberlere Abone ol
Rıza Çalımbay aklına girdi, milli yıldız Fenerbahçe'yi reddedip Beşiktaş'ı tercih etti
Anadolu Ajansı

Beşiktaş'ta uzun süredir beklenen başkanlık seçiminin tamamlanmasının ardından gözler şimdi devre arasındaki transfer dönemine çevrildi.

Hasan Arat başkanlığa seçilmesinin ardından hemen Rıza Çalımbay'dan takımla ilgili detaylı bir rapor istedi. Sezon başında takıma katılan Daniel Amartey ve Eric Bailly transflerinden umduğunu bulamayan Beşiktaş, Rıza Çalımbay'ın önerisiyle rotasını Atletico Madrid forması giyen Çağlar Söyüncü'ye çevirdi.

Stoper bölgesine kesinlikle takviye isteyen Rıza Çalımbay, Fenerbahçe'nin de gündeminde olan Çağlar Söyüncü'yle bir araya geldi ve milli yıldızı imzaya ikna etmeyi başardı. Almanya'da düzenlenecek EURO 2024 turnuvasında kadroda olmak için süre alabileceği bir takıma transfer olmak isteyen Çağlar Söyüncü'nün kiralık olarak devre arasında Beşiktaş'a gelmesi bekleniyor.

Leicester City'den bedelsiz olarak ayrıldıktan sonra Atletico Madrid'e transfer olan ancak geçen süre içinde sadece 5 kez forma şansı bulabilen Çağlar Söyüncü toplamda 74 dakika sahada kalabildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin