'Rising Star Türkiye' beklenen ilgiyi görmedi

Medya Takip Ajansı'nın verilerine göre, Rising Star Türkiye'nin hem seyirci hem de basın tarafından yeterli ilgiyi görmediği belirlendi.

Google Haberlere Abone ol
'Rising Star Türkiye' beklenen ilgiyi görmedi

Acun Ilıcalı’nın TV 8 ekranlarında yayınlanan ses yarışması “Rising Star Türkiye”nin hem seyirci hem de basın tarafından yeterli ilgiyi görmediği belirlendi. 11 Temmuz 2016 tarihinde başlayan ve sunuculuğunu Öykü Serter’in yaptığı “Rising Star Türkiye” 20 Eylül akşamı sona ererken, yarışma reytinglerde beklenen başarıyı yakalayamadı. Jüri üyeliklerini Mustafa Sandal, İrem Derici, Emina Sandal ve Yılmaz Morgül’ün yaptığı yarışmada birinciliği Ozancan Demir kazandı. Finalde ilk olarak sahneye çıkan Mustafa Demir ve Harun Yoldaş ikilisi yüzde 66 oy alırken, Ozancan Demir ise yüzde 83 oy alarak “Rising Star Türkiye”nin ikinci sezonunun şampiyonu oldu.



Haber sayısı da düştü…



Medya Takip Ajansı Interpress’in yarışmanın başladığı 11 Temmuz’dan bugüne kadar geçen süreyi kapsayan haber araştırmasına göre, “Rising Star Türkiye” hakkında yazılı basına toplam 225 haber yansıdığı tespit edildi. Geçen yıl yapılan “Rising Star Türkiye” yarışması ile ilgili ise yayınlandığı süre boyunca 236 haber çıkmıştı.



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin