Rihanna yerinde duramadı!

NBA finali ilk maçında Rihanna, yerinde duramadı, çılgına döndü.

Google Haberlere Abone ol
Rihanna yerinde duramadı!

Dünyanın en iyisinin belli olacağı NBA finallerinin ilk maçında Golden State Warriors, Cleveland Cavaliers’ı 113-91 mağlup etti. Maçın yıldızı işe, Golden State Warriors adına 38 sayı, 8 ribaund ve 9 asistlik müthiş performans sergileyen Kevin Durant değil, Rihanna oldu.



Rihanna yerinde duramadı!



Bir Lebron James fanatiği olduğu bilinen Rihanna, maç boyunca Kevin Durant'in atışlarını kaçırması için “Brick” (Tuğla) diye bağırdı. Durant'in de buna karşılık  dördüncü çeyreğin sonlarında bir üçlük attıktan sonra geri koşarken Rihanna'ya anlamlı bir şekilde bakması kameralardan kaçmadı.



Rihanna yerinde duramadı! - Resim : 2



'Sakın bu tuzağa düşme'



Maçın ardından bir muhabirin bu yaşananları sormasıyla Steph Curry kahkahalara boğulurken Durant, “Bunu hiç hatırlamıyorum” yanıtını verdi. Curry'nin “Sakın bu tuzağa düşme” dediği Durant, “Gayet rahatım, haydi eğlenin bununla” diyerek konuyu noktalamak istedi. Ancak, Kevin Durant'in Rihanna hayranlığı da bilinen bir gerçek.




Reporter: "...you looked towards the crowd towards Rihanna. Was that on purpose?"



KD: "I dont even remember that."#NBAFinals pic.twitter.com/P4AIN2zyun


— NBA on TNT (@NBAonTNT) 2 Haziran 2017


Maçın sunucusu maçı unuttu



Rihanna'nın varlığından etkilenen tek profesyonel Durant değildi. Maçın yorumcularından Jeff Van Gundy, Lebron James'in harika bir smaç yaptığı pozisyonun ardından, “O değil de, şu an Rihanna önümden geçti. Şaka mı yapıyorsunuz benimle!” derken maçın diğer sunucuları Van Gundy'ye oyuna odaklanması konusunda telkinlerde bulundu.



 




"Rihanna just walked in front of me." Jeff Van Gundy, the realest, out here willing to risk it all. pic.twitter.com/z2jTfiBYrh


— Sean Craig (@sdbcraig) 2 Haziran 2017
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin