Rıdvan Dilmen'in yorumu Fenerbahçe taraftarını çok kızdıracak! Fenerbahçe ile Giresunspor'u kıyasladı, çok çarpıcı bir örnek verdi

TV 8,5 yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-İstanbulspor maçı sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Rıdvan Dilmen'in yorumu Fenerbahçe taraftarını çok kızdıracak! Fenerbahçe ile Giresunspor'u kıyasladı, çok çarpıcı bir örnek verdi

Heyecanın bir an olsun dinmediği ve 3-3'lük beraberlikle sonuçlanan Fenerbahçe-İstanbulspor maçı sonrası Rıdvan Dilmen dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin ligin son sıralarında yer alan Ümraniyespor, Giresunspor ve İstanbulspor'a sahasında puan kaybetmesinin kabul edilemez olduğunu vurgulayan Rıdvan Dilmen, ''Fenerbahçe, evinde Giresunspor'dan 1 gol az yemiş. Nasıl şampiyon olacaksın? Jorge Jesus'un hiçbir mazereti yok bu tablo karşısında. Fenerbahçe'nin bu kadar gol yemeye hakkı yok. Fenerbahçeliler üzgündür tabii, ben de üzgünüm. Ancak ligde son 3 aydır en iyi futbolu oynayan takım Galatasaray, sonra da Beşiktaş'' dedi.

''ARDA GÜLER SANA DERS VERİR''

Jorge Jesus'un Instagram'dan yaptığı paylaşımı da eleştiren Dilmen, ''Jorge Jesus, dünya çapında teknik direktör ya. Arda Güler'e ders veriyor ve bunu Instagram hesabında paylaşıyor. Biz de bunu yedik. Salağız ya biz, yedik bunu. Ders verme. Sana ders verir o. O kadar iyi futbolcu. Her hafta mahcup ediyor çünkü seni'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin