Rıdvan Dilmen'den tepki: Asla penaltı değil

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Altay ile 2-2 berabere kaldığı maçı değerlendirdi.

Google Haberlere Abone ol
Rıdvan Dilmen'den tepki: Asla penaltı değil

Rıdvan Dilmen'den maçın hakemi Cüneyt Çakır'ın hatalı kararlar verdiğini söylerken şu ifadeleri kullandı;

Penaltı pozisyonunda Bahattin Şimşek bizim görmediğimiz bir açı mı görüyor acaba, ne oluyor? Penaltı eğer o kadar netse 5 saniyede görür verirsin. Bu kadar bakılacak bir durum varsa kafanda bir soru işareti vardır. Benim ölçülerimle asla ve asla penaltı değil.

Necati Hoca ya da Selçuk Hoca çok pozisyona girdik diyecektir ama bu, bildiğimiz Galatasaray değil. Hakem maçın önüne geçti. Cüneyt Çakır ve ekibi berbat bir maç yönetti. Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe arasında fazla puan farkı yok. Galatasaray'ın arzusu coşkusu Beşiktaş'tan iyi. Fenerbahçe de Göztepe'de iyi oynamadı ama mücadele ediyor. Fenerbahçe, yarın kazanayım diyordur şu anda. Trabzonspor da 3-3-3 indiriyor rakiplerini.

Galatasaray için Avrupa Ligi şampiyonluğu bu kadroyla pek gözükmüyor. Devre arasında takviye yapabilirler. Galatasaray bence ligdeki yarıştan da koptu. Fenerbahçe'nin yarın kazanma ihtimalini çok yüksek görüyorum.

Önder Özen: Bana penaltı gibi gelmedi

Önder Özen ise, "VAR'ın çağırmasını doğru bulmadım. Bu penaltı kararlarının herkesin ikna olacağı şekilde anlatılması gerekiyor. Ya da hep beraber gidip anlama testi yaptıracağız. VAR kesin, bariz hakem hatasında çağırıyor. Bu penaltı öyle mi? Bana öyle gelmedi." dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin