Rıdvan Dilmen'den Galatasaray yorumu

Spor Toto Süper Lig'de 2. hafta mücadelesinde Galatasaray, konuk ettiği Bitexen Giresunspor'a 1-0 mağlup oldu. Sarı - kırmızılılarda yeni transferler Lucas Torreira ve Dries Mertens ikinci yarıda oyuna dahil olurken, sezon başında Konyaspor'dan kadroya katılan Abdülkerim Bardakcı büyük bir hatayla maça damga vurdu. Öte yandan bir diğer transfer Sergio Oliveira da etkisiz bir görüntü çizdi. Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'den de flaş bir yorum geldi.

Google Haberlere Abone ol
Rıdvan Dilmen'den Galatasaray yorumu

Evin de Bıtexen Giresunspor'a mağlup olan Galatasaray'ın kadro yapısını eleştiren Rıdvan Dilmen yeni transferler ve oyun anlayışını eleştirdi. %100 futbol programında konuşan Dilmen, "Midtsjö, Oliveira ve Torreira'dan ancak ikisini ayna anda oynatabilirsiniz. Planlamada 1 oyuncu fazla, Avrupa'da da yoksunuz. Bunlar ciddi maliyetle gelen oyuncular."
"Yeni gelenlerden birini göndermek zorunda kalsam Oliveira'yı gönderirim. Şu anda bu kadar fazla orta sahaya sahip olma lüksünüz yok. Aynı şey Fenerbahçe için de geçerli yeni transferlerden bazılarını gönderme şansım olsa hiç düşünmem."

GALATASARAY'IN 10.5 OYNAYACAK OYUNCUYA İHTİYACI VAR!

"Galatasaray'ın Seferovic ve Gomis'den daha iyi bir forvete ihtiyacı var. Daha da önemlisi 10.5 oynayabilecek Necati Ateş gibi bir oyuncu gerekiyor. Galatasaray'ın Fenerbahçe'nin aldığı Joao Pedro tipi bir oyuncuya ihtiyacı var. Galatasaray'ın şampiyonluk yarışında olması için yönetimin ve teknik ekibin oturup konuşması gerekiyor. Takım geçen hafta kazandı ancak 1 puan alsa bile iyiydi o oyunla.

MERTENS TARAFTAR İSTEDİ DİYE OYUNA GİRDİ

"Bugün Mertens'i oynatmak zorunda değilsiniz. Ancak sırf taraftar istiyor diye oyuna sokmak zorunda kaldınız. Çabaladı ancak çok fazla hücum oyuncuyla birlikte oynadığı için kendisine yer bulamadı zaten oyuncu."

"Okan Buruk bugün başından sonuna kadar yanlışlar içindeydi. Maça Gomis ile başlaması gerekirdi. Gol gelmeyince panik başladı ve hata sonucu Galatasaray yenildi." açıklamalarında bulundu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin