Rıdvan Dilmen: Yasın Kol, Beşiktaş'ı doğradı

Beşiktaş'ın, Alanyaspor'la deplasmanda 3-3 berabere kalmasının ardından hakem Yasin Kol ve teknik direktör Valerien İsmael yapılan eleştiriler devam ediyor. Tv8.5 ekranlarında %100 Futbol programında Rıdvan Dilmen maç hakkında yorumlarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Rıdvan Dilmen: Yasın Kol, Beşiktaş'ı doğradı

Rıdvan Dilmen, "Yasin Kol sakindi, beğeniyordum geçen sezon. Bitmiş maçı, Yasin Kol Alanyaspor'a ortak etti. Hakemin yanlışları vardı. Emrecan'ın ilk sarı kartı doğru değil, Fatih Aksoy ilk yarının sonunda ikinci sarı karttan atılmalıydı. Yasin Kol hangi ara Alanyaya transfer oldu? Ben yeni öğrendim. Weghorst'a faul yapılan pozisyonda kırmızı kart çıkması lazımken weghorst sarı yedi. Fatih Aksoy 2. sarıdan kırmızı yemedi. Hakem sarı kartı gösterse o da atılabilirdi. Bu şekilde lig bitmez hakem bugün Beşiktaşı doğradı." dedi.

'Maça damga vuran iki kişi vardı'

Dilmen şöyle konuştu: Kim oyunda kalsın desen Ghezzal ile N'Koudou'yu söylerdim. Senin tek kontratak silahın N'Koudou, sana set oyunu oynatacak Ghezzal ve Salih, üçünü de çıkardı oyundan. "Bugün Montero ayarında Anadolu'dan 20 oyuncu gösterebilirim. Sadece Beşiktaş'ta değil; Fenerbahçe'de ve Galatasaray'da da var böyle oyuncular. Mesela Bruma... "Maça damga vuran iki kişi vardı. Yasin Kol ve Valerien İsmael. Büyük yıldız denilen oyuncular büyük yıldızlar değil. Şenol Güneş zamanında inanılmaz kadrolar görüyordum. Üç büyüklerin planlaması birbirinden bozuk. Trabzonspor ve Başakşehir'in planlaması doğru. Valerien İsmael'in genç oyuncuları oynatması taktir edilmeli. Geçen hafta Kartal bu hafta Berkay. Necip gerekebilir ikinci yarı. Alanyaspor üçlü oynayarak hata yaptı. Ghezzal, Nkoudou ve Woust oynarken bu üçlü savunma yapmak çok doğru olmadı. Fizik kalitesi iyiydi Beşiktaş'ın. İyi teknik direktör değil ama iyi bir antrenör. Salih Uçan var formayı oyuncu alır. Salih'in arkadaşını gördüm ilk kez sezonu düşünerek bir yaz geçirdi dedi. 3-4-3'e dönmeli İsmael. İki farklı skorlar problemli skorlardır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin