Rıdvan Dilmen hakkında takipsizlik kararı verildi

Ünlü yorumcu Dilmen, Sedat Şahin ve grubuna yönelik yürütülen soruşturma kapsamında ifade vermişti.

Google Haberlere Abone ol
Rıdvan Dilmen hakkında takipsizlik kararı verildi

Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla tutuklanan Sedat Şahin ve grubuna yönelik soruşturma kapsamında şüpheli sıfatıyla ifade veren futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen hakkında takipsizlik kararı verildi.



Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Sedat Şahin ve grubuna yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Aralık 2012 de şüpheli sıfatıyla ifade vermişti.



Terör ve Organize Suçlarla Mücadele Savcılığı, 2012’nin Ekim ayında suç örgütüne yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında Sedat Şahin, oğlu Erkan Şahin ve kardeşleri Vedat Şahin, Mehmet Şahin'in de aralarında bulunduğu 43 şüpheliyi gözaltına almıştı. Soruşturma aşmasında yapılan teknik takibe futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen de takılmıştı.

Rıdvan Dilmen’in, Sedat Şahin hakkında yeni bir adli soruşturma olup olmadığını öğrenmek için bazı temaslarda bulunduğu iddia edilmişti.



Teknik takibe takılan Dilmen, Terör ve Organize Suçlarla Mücadelede görevli savcı Ekrem Beyaztaş’a şüpheli sıfatıyla ifade vermişti.



Soruşturma dosyasını inceleyen savcı Beyaztaş, Dilmen hakkında takipsizlik kararı verdi. Savcılık takipsizlik kararında, Dilmen hakkında dava açmak için yeterli delil olmadığını belirtti. İHA


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin