Rıdvan Akar'dan yeni program!

Rıdvan Akar'ın yönetimi ve sunumuyla haftalık haber programı 'Habere Dair' 16 Ağustos Cuma günü başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Rıdvan Akar'dan yeni program!

CNN TÜRK Haber Müdürü Rıdvan Akar yönetimi ve sunumuyla haftalık haber programı 'Habere Dair’ 16 Ağustos Cuma gününden itibaren her Cuma saat 21.00’de CNN Türk'te yayınlanacak.



“Her şey habere dair” mottosu ile hareket edecek  'Habere Dair', sıcak haber noktalarından canlı bağlantılar ve dosyalardan oluşacak. Programı hazırlayıp sunacak olan  Rıdvan Akar, “Haber programcılığı giderek stüdyoda konuklarla yapılan söyleşi türüne dönüştü.  Şimdi geleneği yeniden canlandıracak ve izleyicilerimizin özlediğini düşündüğüm, estetik, ayrıntılı, cesur ve meslek ilkelerine bağlı haber programcılığı geleneğini yeniden gerçekleştireceğiz” dedi.



REYHANLI’NIN 100 GÜNÜ



16 Ağustos Cuma günü saat  21.00’de yayınlanacak olan 'Habere Dair’in ilk bölümünde; Reyhanlı saldırısı konu edilecek. Saldırıda yakınlarını kaybedenler, patlamalarda yaralananlar, iş yerleri yerle bir olanlar yaşadıklarını anlatacak. 



GERİ DÖNÜŞÜ OLMAYAN YOLCULUK



2023’te Mars’ta kurulacak koloniye gitmek için başvuran Türkler, neden Mars’a gitmek istediklerini 'Habere Dair'de anlatacak.



HABERE DAİR, FUTBOL GAZETELERİ’NİN MUTFAĞINA GİRECEK



Bomba transfer haberlerinin nasıl yapıldığını, Fanatik, Fotomaç ve AMK’nın müdürleri 'Habere Dair’de anlatacak.



Programın genel yayın koordinatörlüğünü Kerem Şenel, yönetmenliğini Özgül Ören, yönetmen yardımcılığını Özlem Tuncel yapacak. 'Habere Dair’de Haber Merkezi’nde ise muhabirler Yasemin Gül, Ezgi Cankurtaran, Özgen Aydos ve Muratcan Bilgincan yer alacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin