Reyting listelerinde büyük sürpriz! Dev yapımları geride bıraktı

Pazartesi akşamının reyting sonuçları açıklandı. Dev bütçeli iddialı dizilerin kapıştığı günde, büyük bir sürpriz yaşandı. Alparslan: Büyük Selçuklu, Yasak Elma, Üç Kuruş gibi iddialı yapımların yarıştığı günde neler yaşandı? İşte, 13 Aralık Pazartesi gününün reyting sonuçları...

Google Haberlere Abone ol
Reyting listelerinde büyük sürpriz! Dev yapımları geride bıraktı

13 Aralık 2021 Pazartesi gününün reyting sonuçları belli oldu.

Total kategorisinde; TRT 1'de yayınlanan Alparslan: Büyük Selçuklu birinci olurken, atv'de izleyiciyle buluşan Esra Erol'da ikinci ve FOX'un fenomen dizisi Yasak Elma da üçüncü oldu. Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber dördüncü ve atv'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert ise beşinci sırada yer aldı.

AB kategorisinde; dev yapımları geride bırakan Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber birinci olurken, Alparslan: Büyük Selçuklu ikinci ve Yasak Elma ise üçüncü oldu. MasterChef Türkiye dördüncü sırada yer alırken, Yasak Elma (Özet) ise beşinci oldu.

20+ABC1 kategorisinde; Alparslan: Büyük Selçuklu birinci, Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber ikinci, Yasak Elma üçüncü, Müge Anlı ile Tatlı Sert dördüncü ve MasterChef Türkiye de beşinci oldu.

Reyting listelerinde büyük sürpriz! Dev yapımları geride bıraktı

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin