'Reynmen bu şöhretin geldiği gibi gidebileceğini bilmiyor daha'

Hürriyet Magazin Konseyi, haftanın öne çıkan olaylarını değerlendi.

Google Haberlere Abone ol
'Reynmen bu şöhretin geldiği gibi gidebileceğini bilmiyor daha'

Kelebek yazarları Cengiz SemercioğluÖmür Gedik ve Onur Baştürk'ten oluşan Hürriyet Magazin Konseyi, geride kalan haftanın en çok konuşulan olaylarını yorumladılar.



'Ani şöhret dengesini bozdu'



Reynmen, kız arkadaşıyla görüntülenince çıldırdı. Bir muhabirin telefonunu zorla alıp görüntüleri sildi. Başka bir muhabiri de darp etti. Olay sonrası muhabirler karakola giderek Reynmen’den şikayetçi oldu. Reynmen’in bu garip öfkeli tavrına Konsey ne diyor?



Cengiz Semercioğlu: Kendini bilmeze beylik vermişler önce babasını asmış... Reynmen de dün şöhret oldu bugün gazetecilere saldırıyor. Hızla gelen şöhret ve popülarite böyle dengesini bozar insanın işte... Ama Reynmen üç gün sonra bu şöhretin geldiği gibi gidebileceğini bilmiyor daha... Umarım “bir zamanlar gazeteciler benim fotoğrafımı çekiyordu” diyeceği günleri olmaz.



Onur Baştürk: Reynmen, YouTube medyasının insanı. Dolayısıyla bizim tarafın medyasını istemiyor, sevmiyor, oralarda görünmek istemiyor. Sosyal medyayla ünlenen tüm genç bireylerde var bu. Hayli profesör edasıyla konuştum, ama valla öyle. Reynmen’in öfkesi bundan bence. Ama tabii ikisi arasında denge kurması gerekiyor. Böyle kabadayı hareketlerle bir yere varamaz. Ya da pardon varabilir de. Burası Türkiye, unuttum bir an.



Ömür Gedik: Şiddetin çocuğa, hayvana, kadına olanı kadar erkekten erkeğe olanı da korkunç ve asla kabul edilemez. İşini yapan bir emekçiye saldırmak ise olacak iş değil. Özür dileyeceğine bir de karakoldan çıkarken gülüyordu Reynmen. Kendisini kınıyor ve meslektaşımıza da geçmiş olsun diyorum.



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN



Reynmen muhabire saldırdı, karakolluk oldu!



Show TV muhabirine saldıran Reynmen'den açıklama!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin