Restoranındaki hesabı paylaşan Nusret'e tepki yağdı

Ünlü kasap Nusret, restoranında ödenen bir hesabın fotoğrafını paylaştı. Paylaşımın ardından tepkiler de gecikmedi.

Google Haberlere Abone ol
Restoranındaki hesabı paylaşan Nusret'e tepki yağdı

Sık sık restoranındaki fiyatlarla gündeme gelen Nusret Gökçe bu kez müşterisinin ödeyeceği hesabın fişini kendisi paylaştı. Et tuzlama hareketi sayesinde tanınarak dünyaca ünlü bir figür haline gelen kasap Nusret Gökçe'nin paylaştığı hesabı görenler sosyal medyadan tepki yağdırdı.

Ünü dünya çapında

Nusret Gökçe sık sık restoranındaki fiyatlarla gündeme geliyor. Nusrete geçtiğimiz yıl dünya basınında da restoranda gelen hesabın fotoğrafları paylaşılarak tepki çekmişti.
Kendine has 'tuzlama' (saltbae) hareketiyle ününü ülke dışına taşıyan ve Nusr-Et’i dünya çapındaki 32 lokasyonuyla dev bir marka haline getiren Nusret Gökçe sosyal medya hesabından bir restoranında yer alan hesabı paylaştı. Uçuk rakamların yer aldığı hesabı "Kalite asla pahalı değildir" notuyla paylaşan Nusret'e tepki yağdı.

Nusret'e tepki üstüne tepki yağdı

Nusret'in paylaşımına "Umarım çalışanlarınıza orantılı bir şekilde iyi ödeme yaparsınız!", "Asla gelmeyeceğim bu görgüsüzlük", "İnsanlar açlıktan ölürken çok ayıp", "Gösteriş ve görgüsüzlük birlikte", "Midemi bulandırıyor!", "Bu çoğu insan için elverişsiz" yorumları yağdı.

İşte o hesap:

Restoranındaki hesabı paylaşan Nusret'e tepki yağdı

Etiketler Nusret
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin