Resmi Gazete'de yayımlanan genelge ile ilgili RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'den flaş açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayınlanan genelgede televizyon programlarını ilgilendiren kritik bir genelge yayımlandı. Genelgede, toplumun değerlerine aykırı programlara yaptırım için sinyal verildi. O genelgeyle ilgili RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin de sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaptı. Şahin, "RTÜK olarak bizleri bir millet kılan değerlerimize her daim sahip çıkacak, bu amaçla hareket eden tüm yayın kuruluşlarını da teşvik etmeye devam edeceğiz." dedi.

Google Haberlere Abone ol
Resmi Gazete'de yayımlanan genelge ile ilgili RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'den flaş açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayınlanan genelgede televizyon programlarını ilgilendiren kritik bir genelge yayımlanmıştı.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin de o genelgeyi sosyal medyadan paylaşarak bir değerlendirme yaptı. 

 

Şahin'in paylaşımları şöyle oldu:

Kültürel değerlerimizle aile, çocuk ve gençlerimizin zararlı yayın içeriklerinden korunmasında devletimizin tek bir vücut halinde hassasiyet göstermesi son derece önemlidir. Sağlıklı bir gelecek için kamu, akademi ve STK'ların ortak refleks göstermesinin elzem olduğunu  düşünüyoruz.

Bu hususla ilgili Sayın Cumhurbaşkanımızın yayımladığı genelge son derece önem arz etmektedir. RTÜK olarak bizleri bir millet kılan değerlerimize her daim sahip çıkacak, bu amaçla hareket eden tüm yayın kuruluşlarını da teşvik etmeye devam edeceğiz.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin