Resmen yamyam! Bir adamın cinsel organını yedi. Karşılıklı anlaşmamız vardı dedi

Mark Latunski, 2019 Noel arifesinde, 25 yaşındaki Kevin Bacon'u vahşice öldürdüğünde ve onun parçalarını yediğinde 50 yaşındaydı. Bu korkunç olay belgesel oldu.

Google Haberlere Abone ol
Resmen yamyam! Bir adamın cinsel organını yedi. Karşılıklı anlaşmamız vardı dedi
Daily Star

2019 yılında işlenen bir cinayet belgesel oldu.

Bir adamıkesip cinsel organını yiyen yamyam katil, bunun kendisiyle kurbanı arasında karşılıklı bir anlaşma olduğunu söyledi.

Mark Latunski, 2019'da Noel arifesinde, ikilinin Grindr'daki mesaj alışverişinin ardından buluşmasının ardından Kevin Bacon'u vahşice öldürdü . 25 yaşındaki genç, Latunski'nin evinin tavanına baş aşağı asılı halde çıplak halde bulundu.

Latunksi daha sonra polise Kevin'i bıçakladığını, boğazını kestiğini ve ardından onu kirişlere iple astığını itiraf etti. Belgelere göre şahsın cinsel organının bir kısmını kesip yediği de belirtildi.

A&E Interrogation Raw'da yer alan polis röportajı sırasında Latunski, bu iğrenç suçun Kevin'in rızasıyla işlendiğini iddia etti.

Kevin, Noel Günü kahvaltıya gelmeyince ailesi tarafından kaybolduğu bildirilmişti.
Kevin'in oda arkadaşı polise ikilinin buluştuğunu söyledi ve bu da onları Latunski'nin mülküne götürdü. Polis ekipleri evde yapılan aramada korkunç bir manzarayla karşılaştı.

Sorgulaması sırasında polis memurlarıyla konuşan Latunski, ikilinin bir süredir sohbet ettiğini ve bu sırada Kevin'in ona "istediği her şeyi anlattığını" iddia etti.

Şöyle dedi: "Anlaşmayı yaptık, ortadan kaybolması, gitmesi gerekiyordu."

Bir polis memuru anlaşmanın ne olduğunu sorduğunda onlara anlaşmanın "Kevin'in cesedini ortadan kaldırmak" olduğunu söyledi.

Latunski şunları ekledi: "Birkaç şey hakkında konuştuk. Ne yapacağımı. Ve bunun bir kısmı da vücudunun hangi bölümlerinin kullanılabileceğiydi."

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin