Reklam sektörünün heyecanlı gecesi! Kristal Elma Ödülleri sahiplerini buldu

Bu yıl 27’inci kez düzenlenen Kristal Elma Yarışması’nda Bölge, Medya ve Dijital ödülleri sahiplerini buldu.

Google Haberlere Abone ol
Reklam sektörünün heyecanlı gecesi! Kristal Elma Ödülleri sahiplerini buldu

Bu yıl 27’inci kez düzenlenen Kristal Elma Yarışması’nda Bölge, Medya ve Dijital ödülleri sahiplerini buldu. 



Uniq İstanbul’da dün başlayan Kristal Elma Festivali’nin ikinci akşamında Bölge Ödülleri 8, Medya Ödülleri 17, Dijital Ödülleri ise 28 kategoride sahiplerini buldu. Bölge Büyük Ödülü’nü Protrans için gerçekleştirdiği “TIR” başlıklı çalışmayla Ankara ajanslarından SVStudios, Medya Büyük Ödülü’nü Şekerbank’ın Sen Bırakıp Gitme Diye reklamıyla Concept, Dijital Büyük Ödülü’nü ise Garanti Bankası için imza attığı Deneysel Bankacılık 2 Kampanyası ile Kompüter aldı. 53 kategoride 51 ödülün verildiği Kristal Elma Yarışması Ödül Töreni’nde bir ilke de imza atıldı. Dijital Büyük Ödül, dünyanın ilk interaktif reklam ödülü olarak tarihe geçti. Dijital Büyük Ödülü kazanan Deneysel Bankacılık 2 Kampanyası sosyal medyada beğeni aldıkça, ödül renk değiştirdi ve katılımcıların beğenileriyle kırmızı rengine dönüştü. Reklamcılar Derneği Başkanı Kayhan Şardan, “İzleyicilerin beğenisiyle interaktif olarak renk değiştiren bu ödül, mesleğimizin geldiği yeri, yeni iletişim dengelerini anlamak bakımından çok anlamlı” dedi.



Bu yıl 138 kategoride dağıtılacak olan Kristal Elma Ödülleri’nin 53’ü Uniq İstanbul’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Bölge, Medya ve Dijital başlıklarında, 53 kategoride verilen 51 ödülle sektörün en iyilerinin başarıları Kristal Elma ile tescil edildi. Bölge Ödülleri’nde Cihan İşcan’ın, Medya Ödülleri’nde Selçuk Küçüktopuzlu, Dijital Ödülleri’nde Cem Batu’nun jüri başkanlığını üstlendiği üç ayrı yarışmanın 53 kategorideki kazananı titiz bir değerlendirme sonucu belirlendi.



Reklam sektörünün heyecanlı gecesi! Kristal Elma Ödülleri sahiplerini buldu



“Bu gece 53 kategoride cesur işleri ödüllendiriyoruz. Dünyanın ilk interaktif ödülünü de Kristal Elma Yarışması çerçevesinde sunuyoruz. Bu ödülün tasarımı için Mc Cann İstanbul İnovasyon Bölümü’ne teşekkür ediyorum” diyen Reklamcılar Derneği Başkanı Kayhan Şardan ayrıca Açıkhava Sponsoru Arvak, Basın ve Mobil Sponsoru Sözcü, Bölge Yarışması Sponsoru Şekerbank, Dijital, Video Sponsoru Youtube, Entegre Kampanyalar Sponsoru Fox ve Radyo Özel Ödülü sponsoru URYAD’a teşekkürlerini sundu.



Gecede verilen Kristal Elma Büyük Ödülleri:



Bölge Büyük Ödülü



Ajans: SVStudios



Başlık: TIR



Marka: Protrans



Ürün: Taşımacılık



Bölge Büyük Ödülü Protrans için gerçekleştirdiği “TIR” başlıklı çalışmayla Ankara ajanslarından SVStudios’un oldu.



Medya Büyük Ödülü



Ajans: Concept



Başlık: Sen Bırakıp Gitme Diye



Marka: Şekerbank



Ürün: Aile Çiftçiliği -Tarım Bankacılığı



Dijital Büyük Ödülü



Ajans: Kompüter



Başlık: Deneysel Bankacılık 2



Marka: Garanti Bankası



Hizmet: Bankacılık Ürünleri


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin