Reklam için dede oldu!

Kadir Çöpdemir, yer aldığı yeni reklam kampanyasında 30 yaş yaşlandı.

Google Haberlere Abone ol
Reklam için dede oldu!

Turkcell'in 'KOBİ’nin Pazarlama Hamlesi' reklam filmi, 20 Kasım Çarşamba akşamı yayına girdi. Filmde bir işletme sahibini canlandıran Kadir Çöpdemir, aynı zamanda karakterin dedesi olarak izleyici karşısına çıkıyor. Çöpdemir, 'dede' rolü için 30 yaş yaşlandırıldı. Kadir Çöpdemir'in gençlik ve yaşlılık halinin makyajı, plastik makyaj uzmanı Derya Ergun tarafından yapıldı. Yaklaşık 4 saat süren makyaj uygulaması için malzemeler özel olarak yurt dışından getirildi.



Reklamın senaryosu gereği, esnaf rolündeki torun Kadir Çöpdemir, teknoloji ile mesafeli olduğundan işlerini büyütemiyor. Bu nedenle sıkıntı yaşarken şirketin kurucusu dedenin duvarda asılı fotoğrafı canlanıyor ve 'o işe Turkcell bakıyor' mesajını veriyor. Reklamda, teknoloji ile yakın olmayan çok küçük ölçekli bir şirketin bile 'İşte Teknoloji Hamlesi' sayesinde yeni çağın pazarlama tekniklerini kullanabileceği ve bu sayede yeni müşterilere ulaşarak büyüyebileceği vurgulanıyor. 



Prodüksiyonunu Böcek Yapım'ın yaptığı filmin çekimleri, Sirkeci'de senaryoya göre yeniden dekore edilen bir kumaşçıda gerçekleştirildi. Çekimler toplam 16 saat sürdü.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin