Reklam ajansında üst düzey atamalar!

Publicis Yorum'da üst düzey görevlendirmeler gerçekleşti.

Google Haberlere Abone ol
Reklam ajansında üst düzey atamalar!

Publicis Yorum reklam ajansında üst düzey atamalar gerçekleşti.



Özlem Öğüt Publicis Yorum Genel Müdürü, Can Faga ise Publicis Yorum Executive Creative Director’ı olarak ajanstaki yeni görevine başladı.



Sektördeki 20 yıla yakın deneyiminin 15 yılını Publicis Yorum ailesinde geçiren Özlem Öğüt, ajansın büyüme yolculuğunda hem yerli hem uluslararası büyük müşterilere hizmet verip yıllar içerisinde genişleyen marka grupları ve müşteri ilişkileri ekiplerini kalıcı katkılarla yönetti.



2007 yılında Publicis Yorum’un ilk Müşteri İlişkilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığını üstlenen Öğüt, bugün en üst düzeyde sorumluluğunu üstlendiği Publicis Yorum’u daha da ileriye götürmek, ajansın 360 entegrasyon yeteneğini daha verimli kılmak, uluslararası platformlarda da Publicis Yorum’un prestijini güçlendirmek amacıyla görevine başladı.



Publicis Yorum ailesine yeni katılan ancak sektörün yakından tanıdığı Can Faga, Türkiye’nin en çok ödüllü genç yaratıcı yönetmenlerinden biri olarak, yayınlanan ‘sektörün geleceğini belirleyecek ilk 10 yaratıcı’ listesinde yerini alıyor.



Daha önce Ogilvy, Mc Cann, DDB&Co ve Lowe'da görev alan Faga, 2011 ve 2012’de iki yıl üst üste CNN Türk ve Radikal işleriyle, 2014’te Omo’yla Cannes’de Aslan kazanıp, 13 kez finalist olmuştu.



Epica, Eurobest, Golden Drum, Effie, Kristal Elma ve Kırmızı yarışmalarında birçok ödülü de bulunan Faga ayrıca bu yıl, Türk Hava Yolları için yarattığı ‘hayal’ Golden Drum’da Grand Prix ödülüne layık görüldü. Bu Faga’nın kazandığı 5. Grand Prix oldu.



Reklam ajansında üst düzey atamalar!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin