Reha Muhtar'dan, Tamer Karadağlı ile ilgili bomba iddia: Senin Deniz Uğur ile...

Reha Muhtar, Deniz Uğur'un yayınladığı ses kaydını kabul edip, kendini savunmuştu. Reha Muhtar, ünlü oyuncu Tamer Karadağlı'ya "Senin Deniz Uğur ile yıllardır süren bağlantın nedir?" deyip çeşitli iddialarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Reha Muhtar'dan, Tamer Karadağlı ile ilgili bomba iddia: Senin Deniz Uğur ile...

Ünlü oyuncu Deniz Uğur, eski eşi Reha Muhtar'ın kızına şiddet uyguladığını iddia etmiş, ancak bu iddialar Reha Muhtar tarafından kabul edilmemişti. Bunun üzerine Deniz Uğur, Reha Muhtar'ın kızına bağırdığı, herkesi dehşete düşüren ses kaydını sosyal medyada yayınladı. Bu ses kaydının kendisine ait olduğunu kabul eden Reha Muhtar, 13 yaşındaki kızının uyuşturucu bağımlısı bir genç ile mesajlaşmalarını gördüğünü ve bu yüzden bağırdığını söyleyip, kendisini savunmuştu. Reha Muhtar şimdi de ünlü oyuncu Tamer Karadağlı hakkında iddialarda bulundu.

Reha Muhtar'dan Tamer Karadağlı ile ilgili bomba iddia

Reha Muhtar, Tamer Karadağlı'nın Seren Serengil'i arayak "Reha Muhtar'a destek verme" dediğini iddia etti. Bunun yanı sıra Muhtar, Tamer Karadağlı'ya "Senin yıllardır Deniz Uğur ile bağlantın nedir?" diye sordu. Bu iddia karşısında Tamer Karadağlı'nın ne diyeceği merak konusu oldu.

Deniz Uğur ve Tamer Karadağlı olayı nedir?

Deniz Uğur'un, 2004-2006 yılları arasında rol aldığı Yağmur Zamanı dizisinde partneri Tamer Karadağlı ile aşk yaşadığı haberi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. O dönem Arzu Balkan ile evli olan Karadağlı bu iddiaları yalansa da, Arzu Balkan ve Tamer Karadağlı olaydan kısa süre sonra boşanmıştı.

İşte Reha Muhtar'ın o paylaşımı:

Reha Muhtar'dan, Tamer Karadağlı ile ilgili bomba iddia: Senin Deniz Uğur ile...

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin