Reha Muhtar, skandal ses kaydını doğruladı! Savunması ise 'Pes' dedirtti

Oyuncu Deniz Uğur kızına bağıran Reha Muhtar'ın ses kaydını yayınladı. Ülke gündemine oturan ses kaydını doğrulayan Reha Muhtar kendini savundu. Savunması sosyal medya kullanıcılarına "pes" dedirtti.

Google Haberlere Abone ol
Reha Muhtar, skandal ses kaydını doğruladı! Savunması ise 'Pes' dedirtti

Reha Muhtar'ın kızına şiddet uyguladığını iddia eden Deniz Uğur, dün ses kaydı yayınladı. Şiddet iddialarını reddeden Reha Muhtar ses kaydının kendisine ait olduğunu kabul etti. Kendisini savunan Muhtar'ın sözleri sosyal medya kullancılarına "Pes" dedirtti. İşte Reha Muhtar'ın savunması...

Reha Muhtar kendisini savundu

Oyuncu Deniz Uğur eski eşi Reha Muhtar'ın 13 yaşındaki kızına şiddet uyguladığını iddiasıyla mahkemeye başvurdu ve Reha Muhtar’ın kızına bağırdığını iddia ettiği ses kaydını sosyal medya hesabından yayınladı. Baba Reha Muhtar ses kaydının sosyal medyada tepki çekmesi üzerine kendisini savundu. Muhtar, yaptığı paylaşımda kızını koruduğunu, uyuşturucu bağımlısı bir yetişkinle olan yazışmalarını görünce tepki gösterdiğini dile getirdi.

 

Kızının uyuşturucu bağımlısı bir gençle yazışmalarını gördüğünü iddia etti

Hürrem Elmasçı Odatv’de yayınlanan yazısında Reha Muhtar’ın kızını koruduğunu ve 13 yaşındaki kızı Mina’nın uyuşturucu bağımlısı bir kişiyle olan sohbetlerini öğrendikten sonra duruma müdahale ettiğini dile getirmişti. Ünlü televizyoncu Reha Muhtar sosyal medyadan yaptığı açıklamasında kızının uyuşturucu kullanımından dolayı hastanede yatmış bir kişiyle internet üzerinden görüştüğünü doğruladı.

'Sorumluluğum yok mu baba olarak?'

Reha Muhtar sosyal medyadan yaptığı açıklamasında kendisini savunarak kızını korumak istediğini dile getirdi. Baba olarak kızının uyuşturucu madde kullanan bir kişiyle görüşmesine tepki gösterdiğini ifade eden Muhtar, “Benim oğlum ve kızım 7 yıl yasaklı maddelerin kullanıldığı renkli akvaryum balıklarının ısmarlandığı evde büyüdüler. Kızımın fazla dozdan uyuşturucu kullanıp hastaneye kaldırılan ‘Kabal’ isimli kullanıcıyla görüşmemesi için 5 dk süre verme hakkım ve sorumluluğum yok mu baba olarak?” notunu ekledi.

Deniz Uğur'un avukatında anından yanıt geldi

Deniz Uğur'un avukatı Feyza Altun, Reha Muhtar'ın konuyla ilgili iddialarına anında yanıt verdi. Kızının görüştüğü gencin uyuştucu kullandığına dair iddiayı Altun yalanladı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin