Regli olmaktan nefret eden kadın çareyi sürekli hamile kalmakta buldu

TikTok fenomeni Chantel Schnider regli olmaktan nefret ettiği için sürekli hamile kaldığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Regli olmaktan nefret eden kadın çareyi sürekli hamile kalmakta buldu

Kanada'da yaşayan "anne fenomen" Chantel Schnider, "Alexander Ailesi" adıyla açtığı Instagram ve TikTok hesaplarında toplamda 800 binden fazla takipçisi bulunan bir içerik üreticisi.

İki çocuk doğuran, bir diğerine de hamile olan Chantel, normalde hamilelik döneminin zorluklarına ve anne olarak evde çalışmaya dair paylaşımları nedeniyle epey beğeniliyor. Ancak kendisi bu kez ilginç bir itirafıyla gündeme geldi!

Regli olmaktan nefret eden kadın çareyi sürekli hamile kalmakta buldu
Chantel, rezalet olarak tanımladığı regl döneminden kaçmak için sıra dışı bir yol bulduğunu söyledi: Hamile kalmak

Eşi Aaron ve çocukları ile videosunu paylaşan Chantel, adet sorununa dair "Eşin her yıl seni hamile bıraktığı için regl dönemiyle uğraşmak zorunda kalmazsın" yazdı.

Tahmin edebileceğiniz üzere paylaşımın ardından kendisine gelen yorumlar da ikiye ayrıldı. Bir kısım bu paylaşıma gülüp haklı bulurken çoğunluk "Hamile kalmak çok da mantıklı değil sanki?" tepkisini verdi.

Regli olmaktan nefret eden kadın çareyi sürekli hamile kalmakta buldu - Resim : 2

Ancak gelen yorumları yanıtlayan Chantel adet olmaktan gerçekten nefret ettiğini ve kendi tercihinin bu yönde olduğunu ifade etti.

Eşiyle birlikte en az 10 çocuk sahibi olmak istediklerini söyleyen genç kadın, 2020 yılından beri düzenli olarak hamile kaldığı için regl olmamış.

Etiketler hamile regl
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin