Real Madrid'de Arda Güler haftası başladı... Taraftarlar çıldırıyor!

Real Madrid taraftarının bekleyişi bu hafta sona eriyor. Eğer bir aksilik olmazsa Arda Güler, 5 Kasım'da Real Madrid formasıyla ilk resmi maçına çıkacak.

Google Haberlere Abone ol
Real Madrid'de Arda Güler haftası başladı... Taraftarlar çıldırıyor!

Real Madrid, 5 Ekim günü Santiago Bernabeu'da Rayo Vallecano'yu konuk edecek. Madrid derbisi olan bu maçta Arda Güler'in de oynaması bekleniyor.

Bir süredir takımla birlikte antrenmanlara çıkan bir yandan da fiziksel kuvveti için ayrıca salonda çalışan Arda Güler için beklenen gün geldi.

Ancelotti ve sağlık ekibi onu şu ana kadar riske etmekten kaçındı. Ancak tüm bu süreç sona erdi ve tamamen sağlıklı olan Arda Güler'in bu hafta Rayo karşısında ilk 11'de olmasa bile oynama ihtimali yüksek.

Sosyal medyada ise Arda Güler çılgınlığı yaşanıyor. Her ne kadar yeni transfer Jude Bellingham müthiş performansıyla Real Madrid'i zirveye taşısa da taraftarların aklında sadece Arda Güler var. Henüz 18 yaşında olan Milli futbolcu, 5 aydır resmi maç oynamadı. Ritim eksikliği var, bu yüzden Ancelotti onu muhtemelen maçın ikinci yarısında oyuna alacak.

İspanyol basını Arda'ya 5 ila 10 dakika süre verilmesini bekliyor. Ancak Arda öyle bir yetenek ki, Real Madrid taraftarı 5 dakika için bile olsa onu görmek için sabırsızlanıyor.

REAL MADRID'IN KASIM AYI MAÇ PROGRAMI

El Clasico'da Barcelona'yı deplasmanda Bellingham'la deviren Real Madrid'i kasım ayında da zorlu bir fikstür bekliyor.

5 Kasım'da Rayo Vallecano'yu ağırlayacak olan Real Madrid daha sonra 8 Ekim'de Braga'yı ağırlayacak. Peşinden 11 Kasım'de Valencia'yı yine evinde ağırlayacak olan Real Madrid milli aranın ardından 26 Kasım günü Cadiz'le deplasmanda karşılaşacak. Real'in Kasım ayındaki son maçı ise 29 Kasım'da Napoli ile olacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin