Real Madrid forması giyen Vinicius hakkında İspanyol gazeteciden skandal yazı: Takım arkadaşların bile...

Valencia maçında ırkçı tezahüratlara uğrayan Vinicius hakkında İspanyol gazeteci Andres Garcia çok konuşulacak bir yazıya imza attı. Andres Garcia, Vinicius'un takım arkadaşları tarafından sevilmediğini iddia etti.

Google Haberlere Abone ol
Real Madrid forması giyen Vinicius hakkında İspanyol gazeteciden skandal yazı: Takım arkadaşların bile...

Futbol dünyası son günlerde Real Madrid forması giyen Vinicius'a yapılan ırkçı tezahürat olayıyla çalkalanıyor.

Valencia maçında Vinicius'a karşı bazı taraftarlar ırkçı söylemlerde bulunmuştu. Valencia kulübü ırkçı söylemde bulunan taraftarların tespit edildiğini ve bu taraftarlara ömür boyu stada giriş yasağı verildiğini açıklamıştı.

Futbol dünyasında büyük yankı uyandıran bu olayın ardından gazeteci Andres Garcia, Vinicus ve takım arkadaşlarıyla ilgili çok konuşulacak bir yazı yazdı.

İspanya'da yaşanan ırkçılık krizinin ardından Superdeporte adlı internet sitesinde görev yapan gazeteci Andres Garcia çok konuşulacak bir yazı kaleme aldı. Garcia yazısında "İspanya'da kimse seni sevmiyor. Kendi takım arkadaşların bile seni sevmiyor." ifadelerini kullandı.

Superdeporte'de Andres Garcia imzalı yazıda şu ifadeler yer aldı:

"Ben aptal değilim, Vinicius. Ben sadece sana bir soru soran ve senin buna hakaretle cevap verdiğin bir gazeteciyim. Ne ben aptalım ne de Valencia taraftarları. Sizi uzun süredir tanıyan birinci lig stadyumlarının ve taraftarların çoğu da aptal değil. Hepimiz ırkçılığı kınıyoruz. Size, ten renginizden dolayı hakaret edenleri tespit edip cezalandırmanızı hepimiz alkışlıyoruz. Hepimiz bu insanların ömür boyu Mestalla'dan çıkmasını istiyoruz. Hata yapma, Vinicius. Ortalığı karıştırma. Bizi aptal yerine koyma. İspanyol futbolunun büyük bir kısmı ve kendi takım arkadaşların bile seni sevmiyor. Ama siyah olduğun için değil. Kışkırttığın, saygı duymadığın ve Real Madrid dışındaki her şeyi hor gördüğün için sevmiyorlar."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin