Real Madrid 3-1 Barcelona MAÇ ÖZETİ İZLE

İspanya La Liga'da 9. hafta El Clasico'ya sahne oldu. Real Madrid sahasında konuk ettiği Barcelona'yı 3-1 mağlup ederek liderliğe yükseldi.

Google Haberlere Abone ol
Real Madrid 3-1 Barcelona MAÇ ÖZETİ İZLE

İspanya La Liga'da Real Madrid ile Barcelona 9. haftada karşı karşıya geldi.

Müthiş bir mücadeleye sahne olan derbide 3-1'lik skorla gülen taraf Real Madrid oldu. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri Benzema, Valverde ve Rodrygo(P) kaydetti. Barcelona'nın tek golü Ferran Torres'ten geldi.

Real Madrid bu galibiyetle puanını 25'e yükselterek liderlik koltuğunu devraldı. Ligdeki ilk mağlubiyetini yaşayan Barcelona ise 22 puanla ikinci sıraya geriledi.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1' İlk düdük sesiyle dev derbi başladı.

7' Real Madrid, Vinicius ile etkili geldi. Vinicius'un ceza sahası içinden yaptığı vuruş defansa çarpıp az bir farkla kornere gitti.

12' Dev derbide golü ilk bulan taraf Real Madrid oldu. Vinicius'un şutunda Ter Stegen'den dönen topu boş kaleye yollayan Benzema takımını 1-0 öne geçirdi.

Real Madrid 3-1 Barcelona MAÇ ÖZETİ İZLE

25' Barcelona gole çok yaklaştı. Raphinha'nın sağ çaprazdan yaptığı ortaya arka direkte dokunan Lewandowski çok net bir fırsatı değerlendiremedi.

35' Real Madrid farkı ikiye çıkardı. Valverde ceza sahası dışından çok sert ve düzgün bir vuruş yaparak skoru 2-0'a getirdi.

Real Madrid 3-1 Barcelona MAÇ ÖZETİ İZLE - Resim : 2

45' İlk yarı sona erdi.

52' Real Madrid'in Benzema ile bulduğu gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

69' Karim Benzema, ceza sahası ön çizgisinde sol ayağıyla vuruşunu yaptı ancak top çerçeveyi bulmadı.

78' Barcelona gole çok yaklaştı. Fati kazandığı topta şansını uzaktan denedi vuruşu az farkla auta gitti.

83' Barcelona farkı bire indiren golü buldu. Lewandowski'nin pasında topu ağlarla buluşturan Torres skoru 2-1'e getirdi.

90+2' Real Madrid'in VAR incelemesi sonrasında kazandığı penaltıda topun başına geçen Rodrygo topu ağlara göndererek farkı tekrar ikiye çıkardı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin