Rasim Öztekin'den flaş Seksenler açıklaması!

Seksenler dizisinin başrolünde yer alan Rasim Öztekin, dizinin yeni sezon kadrosunda yer alamayacağına dair çıkan haberleri sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada yalanladı.

Google Haberlere Abone ol
Rasim Öztekin'den flaş Seksenler açıklaması!

Yapımcılığını Mint Productions'ın üstlendiği, başrollerini Özlem Türkad, Şoray Uzun, Ayşe Tolga, Yasemin Çonka, Ceyhun Fersoy, Begüm Öner ve Berat Yenilmez gibi isimlerin paylaştığı Seksenler dizisinde Raim Öztekin'in ise yeni sezonda yer almayacağına dair haberler gündeme oturmuştu.

Rasim Öztekin'in, kalp rahatsızlığı ve koronavirüs salgını nedeniyle bir süre setlerden uzak kalma kararı aldığı iddia edilmişti. Öztekin bu haberlere tepki gösterdi.

Rasim Öztekin'in, kalp rahatsızlığı ve koronavirüs salgını nedeniyle bir süre setlerden uzak kalma kararı aldığı belirtilmişti. Fakat Öztekin bu iddiaları yalanladı.

Rasim Öztekin, Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "İCAT ÇIKARMAYIN! SEKSENLERDE'YİM. Seksenler'den ayrıldığım şeklinde yapılan asılsız haberlere inanmayın. Fehmi yeni sezonda da her zamanki gibi sizlerle olacak."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin