Rasim Ozan Kütahyalı ile ilgili flaş iddia!

Tepkilerin odağındaki Rasim Ozan Kütahyalı'yla ilgili flaş bir iddia gündeme geldi.

Google Haberlere Abone ol
Rasim Ozan Kütahyalı ile ilgili flaş iddia!

Tepkilerin odağındaki isim Rasim Ozan Kütahyalı'nın, geçen hafta döndüğü Beyaz TV'den yeniden gönderildiği iddia edildi.



Rasim Ozan Kütahyalı, daha önce Beyaz TV ekranlarında yayınlanan programda Boşnaklarla ilgili sözleri büyük tepkilere neden olmu ve Kütahyalı'nın hem kanalla hem de Sabah Gazetesi'yle yolları ayrılmıştı.



Kamuoyunun tepki göstermesine karşın Rasim Ozan Kütahyalı, pazartesi günü yayınlanan Derin Futbol programına katılarak Beyaz TV ekranlarına geri döndü.



Radar Spor'un iddiasına göre; Rasim Ozan Kütahyalı, Saffet Sancaklı'nın devreye girmesiyle Beyaz TV'den bir kez daha gönderildi.



MHP'li Saffet Sancaklı, "Sırpların işlediği vahşi katliamların acı hatırasını hatırlatırcasına, Boşnak kardeşlerimize yaptığı hakaret, şeytana peşkeş çektiği ağzından dökülen pisliklerdir. İnanın insan demekten utandığım bu adamı, bu millet hak etmediği için karşı çıkıyorum. Cemaat devlete sızıyor, cemaat devleti ele geçiriyor diyen Ergenekonculara karşı cansiperane ve en etkili savaşan ben oldum hocam’ diyen bu adamın ekranlara taşınması 15 Temmuz şehitlerinin aziz hatırasına en büyük saygısızlıktır" açıklaması yapmıştı.



Rasim Ozan Kütahyalı ile ilgili flaş iddia!



Fatih Portakal'dan ROK'un ekranlara dönmesine tepki



ROK'a bir tepki de Hidayet Türkoğlu'ndan: 'Aşağılık ve ahlaksız!'



Saffet Sancaklı'dan ROK'a zehir zemberek sözler!



Nagehan Alçı'dan medyaya ROK tepkisi!



Rasim Ozan Kütahyalı ekranlara döndü!



ROK: 'Siyasi düşmanlıklarını kusmak için Boşnak kimliğini kullandılar'


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin