Rasim Ozan Kütahyalı, Ertuğrul Özkök'ü hapise attırmak istedi mi?

tv100'de ekrana gelen Cengiz ile Ahtapot programında Ertuğrul Özkök'ün "Bizi hapse attırmaya uğraştınız mı?" sorusuna Rasim Ozan Kütahyalı "Star Gazetesi’nde biz Kudret Köseoğlu diye bir karakter yarattık, o bendim. Orada temel gayemiz senin (Ertuğrul Özkök) üzerine oynadık başta, Zafer Mutlu’da vardı. İhtilalci bir çabaydı o esas amaç hapis değildi, bir korku uyandırmaydı" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Rasim Ozan Kütahyalı, Ertuğrul Özkök'ü hapise attırmak istedi mi?

tv100'de yayınlanan Cengiz ile Ahtapot programına eşi Nagehan Alçı ile konuk olan Rasim Ozan Kütahyalı, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ertuğrul Özkök, Rasim Ozan Kütahyalı'ya merak edilen o soruyu sordu: "Beni hapise attırmak istedin mi?" Kütahyalı, Özkök'e ne yanıt verdi?

Ertuğrul Özkök ile Cengiz Semercioğlu bu hafta Türkiye’nin en çok konuşulan, uzun süredir birlikte ekrana çıkmayan gazeteci çifti Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı’yı konuk etti. 

Özkök'ün "Bizi hapse attırmaya uğraştınız mı?" sorusuna Kütahyalı "Star Gazetesi’nde biz Kudret Köseoğlu diye bir karakter yarattık, o bendim. Orada temel gayemiz senin (Ertuğrul Özkök) üzerine oynadık başta, Zafer Mutlu’da vardı. İhtilalci bir çabaydı o esas amaç hapis değildi, bir korku uyandırmaydı." ifadelerini kullandı.

Kütahyalı "2011 itibariyle sen görevden alındın, eski vesayetçi generalleri çöktü ardından o dönem AK Parti, Fetullah Gülen, liberaller ve Kürtlerin de büyük desteğiyle bir ittifak vardı ve bu ittifakın Türkiye’ye özgürlük getirileceğine inanılıyordu.2011’lerden sonra Fetullah Gülen ve örgütü eski sistemdeki askerin yerine geçmek istedi. Eski sistemdeki askerden de beter yeni bir vesayet, Hakan Bey’i indirmek istediler ve Hakan Bey’i hapse atamadılar ondan sonra soğuk savaş başladı." dedi. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin