Rasim Ozan Kütahyalı, 2023 seçimlerini değerlendirdi: Ortalığın karışacağını herkes biliyor, geliyor gelmekte olan...

HaberTürk yazarı Nagehan Alçı'nın eşi Rasim Ozan Kütahyalı, resmi olarak haziran 2023'te gerçekleşmesi beklenen Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimini değerlendirdi. Kütahyalı, "Ortalığın karışacağını herkes biliyor, geliyor gelmekte olan" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Rasim Ozan Kütahyalı, 2023 seçimlerini değerlendirdi: Ortalığın karışacağını herkes biliyor, geliyor gelmekte olan...

Millet İttifakı ekonomik gerekçelerle erken seçim talebinde bulunurken Cumhur İttifakı seçimlerin Haziran 2023'te yapılacağını belirtiyor. Siyaset aranasında bu tartışmalar sürerken HaberTürk yazarı Nagehan Alçı'nın eşi Rasim Ozan Kütahyalı'dan seçim değerlendirmesi geldi.

Kütahyalı Adem Metan’ın YouTube programına konuk oldu.

2023 seçimlerini değerlendiren Kütahyalı, “Ben size gerçekleri söylüyorum. Ortalığın karışacağını herkes biliyor. Geliyor gelmekte olan! Halk yeni seçimlerde Silivri'nin yeni sakinlerini belirleyecek” ifadelerini kullandı.

İşte Kütahyalı'nın o değerlendirmeleri:

Son zamanlarda Kütahyalı ve eşi Nagehan Alçı AK Parti iktidarına karşı eleştirileri ile gündeme geliyor. Alçı uzun süredir AK Parti iktidarından 'rejim' diye bahsederken, Kütahyalı da geçtiğimiz günlerde Armağan Çağlayan'ın programında aynı kelimeyi kullandı. Kütahyalı ve Alçı'nın söylemlerindeki değişim dikkatlerden kaçmadı.

Kütahyalı, Metan’ın programında da 'rejim' dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin