Raflara 'Deveden büyük fil var' sloganıyla gelmişti! Fil dergisi veda ediyor...

Leman Grubu'nun yayınladığı, işsiz gazetecilerin çabasıyla çıkan Fil Dergisi son sayısını yayınladığını duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Raflara 'Deveden büyük fil var' sloganıyla gelmişti! Fil dergisi veda ediyor...

bianet'in haberine göre; Leman Grubu'nun yayınladığı Fil Dergisi okurlarına veda etti.



"Biz yüreğimizde bir veda sızısı değil, bu sonun nelerin başlangıcı olacağı sorusunun heyecanını taşıyoruz. Sen de öyle hisset ne olur. Çünkü her şey çok güzel olacak, ne olursa olsun o gemi gelecek!”



5 Ocak 2015’te, "Deveden büyük fil var" sloganıyla yayınlanmaya başlayan Fil Dergisi işsiz gazetecilerin çıkardığı bir dergiydi.



Derginin okurlarıyla paylaştığı veda yazısı şöyle:



"Fil, kendi ölümünü koklayan, kendi mezarını hazırlayan tek hayvandır. Öleceğini anladığında, sevdiklerinin yanından uzaklaşır ve atalarının da ölüme çekildiği mezarlıkta kendi ölümünü bekleyeceği bir kuytu seçer.



“Biz de senin yanından uzaklaşmak ve inzivaya çekilmek zorundayız. Bu temelli bir veda mı, yoksa bir mola mı henüz biz de bilmiyoruz ama elinde tutmuş olduğun bu sayı, -en azından bir süreliğine- son Fil dergisi.



“Arkasına büyük bir sermaye/teşkilat almadan yola çıkan muhalif ve muhalifliğin laneti olarak da işsiz gazetecilerin çıkardığı bir dergiydi Fil. Ekibimizden, hayat uğraşı yüzünden eksilmeler oldu zaman zaman ve böyle zamanlarda yeterli içerik üretemediğimiz sayılar yaptık. Ama sen bizi hiç bırakmadın...



“Biz yüreğimizde bir veda sızısı değil, bu sonun nelerin başlangıcı olacağı sorusunun heyecanını taşıyoruz. Sen de öyle hisset ne olur. Çünkü her şey çok güzel olacak, ne olursa olsun o gemi gelecek!"


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin