Radyo sunucusunun katili yakalandı

Radyocu Mehmet Aslankaya'yı öldüren saldırgan yakalandı.

Google Haberlere Abone ol
Radyo sunucusunun katili yakalandı

Kayseri’deki bir radyoda spikerlik yapan Mehmet Aslankaya, son yolculuğuna uğurlandı.



Dün otomobiliyle, Kocasinan Bulvarı ile İstasyon Caddesi’nin kesiştiği kavşakta bulunan kırmızı ışıkta otomobiliyle beklerken uğradığı tüfekli saldırıda vurularak öldürülen Aslankaya için, Hunat Camisi’nde öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı.



Cenaze namazına, Melikgazi Belediyesi ve Erciyesspor Onursal başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, medya çalışanları , spor dünyasından bir çok isim ile yakınları katıldı. Aslankaya’nın musalla taşındaki tabutunun üzerine Kayserispor ve Erciyesspor formaları serilirken, tabutunun önüne de Mehmet Aslankaya’nın büyük boy fotoğrafı konuldu. Cenaze namazı kılınırken, cami avlusunda bekleyen genç radyocunun yakınları çalışma arkadaşları ve yakınları gözyaşı döktü. Yakınları, ‘’Senin yerine biz ölseydik. Sen o tabuta hiç yakışmıyorsun . Arkadaşların geldi, bizleri görüntülüyor,haydi kalk da gel. Sana nasıl kıyıp da öldürdüler.’’ diye ağıt yaktılar. Cenaze namazının ardından, cami avlusunda tekbirlerle el üstünde taşınan Mehmet Aslankaya’nın cenazesi, daha sonra cenaze aracına konularak Talas'da Akçakaya Mezarlığına götürülerek toprağa verildi.



Öte yandan Aslankaya'yı öldüren Mustafa Ö. bugün öğle saatlerinde Asayiş Şube Cinayet Bürosu ekipleri tarafından yakalandı. Mustafa Ö'nün yakınlarına Mehmet Aslankaya'yı korkutmak için ayağına ateş ettiğini,öldüğünü ögrendikten sonra teslim olmaktan vazgeçtiğini söylediği de ileri sürüldü



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin