Radio adidas Originals'ın albümü çıktı

Radyonun yazın en hit şarkılarını buluşturan albümü, müzik marketlerdeki yerini aldı.

Google Haberlere Abone ol
Radio adidas Originals'ın albümü çıktı

Online radyo “Radio adidas Originals” ve Sony Music, “Exclusive Hits & Remixes” serisinin beklenen albümüyle yine günümüzün en popüler electro-pop şarkıları, onların yeni remixleri ve hiç eskimeyen hit’lerin ünlü DJ’ler tarafından yapılmış düzenlemelerini müzik severlere sunuyor.



Calvin Harris feat. Ellie Goulding,  Dido, Hurts, Chris Brown, A$AP Rocky, Mikky Ekko, Rita Ora, Ola, Usher ve çok daha fazlası ilk defa, yepyeni şarkılarıyla bu albümde bir araya geliyor.



2013’ün popüler şarkılarından “No Freedom”ın Tom Swoon Remix versiyonu ile Dido, son zamanların en sevilen dans şarkısı “I Need Your Love” ile Calvin Harris ve kendisine eşlik eden Ellie Goulding, müzik eleştirmenlerinden tam not alan şarkıları “Miracle” ile iddialı bir albümle hayranlarının karşısına tekrar geçen Hurts, radyoların sevilen şarkısı “I’m In Love”ın Türk DJ Süpermatik’in yaptığı Future 80’s Mix versiyonu ile İsveç’in parlayan yıldızı Ola albümde yerini alıyor.



Daha önce hiç bir albümde yer almamış alternatif remix’leri ile dinleyenleri dansa çağıran HIT şarkılar; Rita Ora - Radioactive (Baggi Begovic Remix), Kelly Clarkson – Stronger (Nicky Romero Radio Mix), A$AP Rocky – Long Live A$AP, Asaf Avidan & The Mojos - “One Day (Wankelmut Remix), Gossip – Get a Job (Scissor Sisters Remix), Passion Pit – Sleepyhead (Grum Remix), Owlle – Disorder (Moonlight Matters Remix), Usher – Numb (Matt Lange Remix) albüme damgasını vuruyor.



Michael Jackson’dan Bad, Afrojack remix’i de albümde yer alıyor. Chris Brown’ın video klibi ile fenomen olan ve radyolarda sıkça duyduğumuz yeni şarkısı “Fine China”, yakında yayınlanacak “X” albümünden önce ilk defa bu albümde yer alıyor. 



“Radio adidas Originals Presents: Exclusive Hits & Remixes Vol. 2”  Radio adidas Originals’ın katkılarıyla ve Sony Music etiketiyle müzik marketlerdeki yerini aldı.



  


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin