Radikal'in bugünkü manşetinde, çArşı'nın protestolarına cevap var!

Beşiktaş taraftar grubu çArşı'yı kızdıran gazete, bugün hangi manşetle çıktı?

Google Haberlere Abone ol
Radikal'in bugünkü manşetinde, çArşı'nın protestolarına cevap var!

Radikal Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Eyüp Can Sağlık'ın dün yayınlanan yazısı Beşiktaş taraftarlarından büyük tepki aldı.



Sağlık'ın “İstanbul'un Central Park'ı neresi?” başlıklı yazısındaki ifadeleri taraftarları kızdırdı. 



Radikal gazetesi, konuyu bugünkü manşetine 'N'aptın Radikal' başlığıyla taşıdı ve devam etti: "Radikal'in İnönü Stadı'nın yeniden yapılışına değil, yapılış biçimine itirazı var. Duyarlığımız kültürel varlıkların korunması. Bu duyarlığı sadece İnönü için değil, tüm konularda gösterdik. Gezi'den silüeti bozan 16/9'a kadar saymakla bitmez."



Eyüp Can Sağlık'ın Beşiktaş taraftarlarını kızdıran dünkü yazısının bir kısmı şu şekildeydi:



“İstanbul’un bir ‘Central Park’ı olur mu? Bu soruyu Gezi Parkı eylemlerinin ilk günlerinde sormuştum.Ortada henüz ne biber gazı ne TOMA ne orantısız polis şiddeti ne de vandalizm vardı. Gelin bir avuç Gezi Parkı’nın üzerine Topçu Kışlası’nı yeniden yapmak yerine Gezi Parkı’nı Maçka’dan Gümüşsuyu’na uzatarak hatta İnönü Stadı’nı da parka dahil ederek İstanbul’un merkezinde devasa bir park yaratalım demiştim” ve “Zeytinburnu’na ya da Kadıköy’e yapılacak bir park İstanbul’un Central Park’ı olmayabilir ama o yolda çok önemli bir adım. Keşke hazır İnönü Stadı yıkılıyorken o bölgeye İstanbul’un Central Park’ı yapılsa. Eminim o da olacak…"




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin