Radikal'den açıklama: Radikal bildiğiniz Radikal!

Radikal gazetesinin yazılı basın hayatına son vermesinin ardından Radikal.com.tr'den bir açıklama yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
Radikal'den açıklama: Radikal bildiğiniz Radikal!

Radikal gazetesi 21 Haziran'sa son sayısını çıkararak yazılı basına veda edecek, yalnızca dijital olarak yayın hayatını sürdürecek.



Yaşanan bu gelişmenin ardından Radikal.com.tr bir açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada gazetenin sadece dijital olarak yayını sürdürmesiyle ilgili olarak, "Bu sadece Radikal için değil aslında tüm medya kuruluşları için yeni bir başlangıç. Veda değil, tam aksine heyecanlı ve güçlü bir merhaba" denildi.



Radikal'in sitesinde yer alan açıklama şöyle:



"Radikal, haberciliğini dijital dünyanın tüm avantajlarını ve esnekliğini kullanarak daha hızlı, daha renkli ve daha çeşitli biçimde sizlere ulaştıracağız. Birkaç yıl önce günlük ziyaretçi sayısı 100 bin civarında olan Radikal.com.tr bugün toplamda 2 milyona yakın kişiye ulaşıyor. Doğru ve güvenilir bir habercilik markası olarak daha da büyüyecek, Türkiye medyasının en önemli ve etkili seslerinden biri olmaya devam edecek.



Radikal.com.tr’nin dışında mobil aplikasyonumuz ve güçlü sosyal medya hesaplarımızdan da siyasi gündemin ötesinde Radikal ile özdeşleşen insan hakları, çevre, kültür sanat, teknoloji ve kent kültürü konularında derinlemesine haber ve yazı dizilerine ulaşabileceksiniz. Uzman muhabir, editör, güçlü yazar kadromuz ve binlerce blogger’ımız dijital Radikal’de sizlerle olmayı sürdürecek.



Yani siz sevgili okurlarımızla birlikte Radikal, ruhu ve aklıyla bildiğiniz Radikal.



Dijital, hızlı ve heyecanlı."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin