Radikal'de son sayı, son saatler!

Dijital yayına geçme kararı alan Radikal gazetesinde son sayı için hazırlıklar sürerken, çalışanlar pasta keserek yazılı basına veda etti.

Google Haberlere Abone ol
Radikal'de son sayı, son saatler!

13 Ekim 1996 yılında ilk sayısı çıkan Radikal Gazetesi, yarın (21 Haziran 2014) son sayısını çıkararak yazılı basına veda edecek. 



Gazete çalışanları son sayı için hazırlıklarını sürdürürken gazeteye pasta keserek veda etti. Radikal Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Eyüp Can bir veda konuşması yaptı.



Radikal'de son sayı, son saatler!



Eyüp Can yaptığı konuşmada, Radikal'in yazılı basında gerçekleştirdiği başarıları dijital yayında da daha güçlü bir şekilde gerçekleştirileceğini belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.



Gazete çalışanları ise Altan Öymen'in kestiği pastanın ardından Twitter hesaplarından veda fotoğrafları paylaştı.



Radikal'de son sayı, son saatler! - Resim : 2



Radikal gazetesinin eski özel haber muhabiri Serkan Ocak, Twitter hesabından "Radikal'e buruk veda selfiesi... buraya kadarmis... allahaısmarladik... Veda pastasinda Radikal'in 'R'si de bana dustu..." sözleriyle veda fotoğrafını yayınladı.



Radikal'de son sayı, son saatler! - Resim : 3



Radikal'de son sayı, son saatler! - Resim : 4



Radikal'de son sayı, son saatler! - Resim : 5



RADİKAL EKİBİNDEN SON BASKI VEDASI



Radikal Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Eyüp Can ve tüm gazete çalışanları birlikte son baskı için bir araya gelerek bu fotoğrafla veda etti.



Radikal'de son sayı, son saatler! - Resim : 6



"MEDYATAVA ÖZEL - Radikal'de son sayı, son saatler!" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin