Radikal'de bir ayrılık daha!

Radikal gazetesinin dijital yayına geçme kararının ardından gazeteden bir ayrılık daha geldi.

Google Haberlere Abone ol
Radikal'de bir ayrılık daha!

Radikal Gazetesi'nde ayrılıklar devam ediyor. Ankara Temsilcisi Ömer Şahin, bugün 'Veda sırası bende' başlıklı bir yazı yazarak gazete ile yollarını ayırdı.



Veda yazısında daha önce Radikal Ankara Büro'da yaşanan ayrılıklara da değinen Şahin, "Son 6 aydır Ankara Büro’da tek başımayım ve buna “değerli yalnızlık” diyemeyeceğim. Hayatımda yeni bir sayfa açılıyor. “Veda” sırası bende" ifadesine yer verdi.



Aydın Doğan ve Eyüp Can'a gazetecilik için elverişli bir ortam hazırladıkları için teşekkür edern Şahin,  "21 Haziranı artık sadece “gündönümü” olarak değil Radikal Gazetesi’nin kapanış tarihi olarak da hatırlayacağız" dedi.



Ömer Şahin'in veda yazısı şöyle:a



“Hiç kimse geriye gidip

yeni bir başlangıç yapamaz

Ama bugün

yeni bir son yapıp

yeniden başlayabilir.”



Gazetemiz tıpkı adı gibi “Radikal” bir karar alarak dijital yayıncılığa geçiyor. Cumartesi günü son kez okuyucuya “kağıt” olarak ulaşacak. 21 Haziranı artık sadece “gündönümü” olarak değil Radikal Gazetesi’nin kapanış tarihi olarak da hatırlayacağız



Zaman hızlı akıyor. Radikal’e geldiğimde tarihler 1 Haziran 2011’i gösteriyordu.O zamanlar ‘haber merkezi” ni dolduracak kadar çoktuk.Son 6 aydır Ankara Büro’da tek başımayım ve buna “değerli yalnızlık” diyemeyeceğim. Hayatımda yeni bir sayfa açılıyor. “Veda” sırası bende. Son 3 yılında görev yaptığım gazetenin yeni yolculuğunda olmayacağım. Dijital yayıncılığa İstanbul’dan devam edecek olan arkadaşlara başarılar diliyorum.



HAYAT SÜRPRİZLERLE DOLUDUR 



Radikal ve Doğan Grubu’ndan iyi duygularla ayrılıyorum. Benim için güzel günlerdi. Sadece işimizi yaptık. Kusurumuz olsa da kastımız olmadı. Gazetecilik yapmaya elverişli ortamı hazırlayan Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan ve Genel Yayın Yönetmeni Eyüp Can’a , Radikal’de selefim olan Hürriyet Ankara Temsilcisi Deniz Zeyrek ile İstanbul ve Ankara bürolarında görev yapan mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Bir teşekkür de yöneticisinden, şoförüne kadar idari kadrodaki arkadaşlara …



Hayat sürprizlerle doludur. Doğan günün ne getireceği bilinmez. Hakkınız helal edin. Varsa hakkım helal olsun. Mutluluk ve başarı dileklerimle"


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin